Bigyóblog

2011.01.25. 12:02

Ilyen lesz a HTC tabletje

Bigyó Felügyelő

A HTC nem vett részt a nagy össznépi játékban a CES-en, nem mutatta be az ötvenedik táblagépet, azt mondták, hogy majd Barcelonában a World Mobile Congressen rukkolnak elő tabletjükkel. Sokan arra gondoltak, hogy ez azt jelenti, hogy nagyon jó gépet mutatnak be - megnézik a vetélytársakét és igazítanak a már majdnem kész gépükön. Tévedtek.

Kiszivárgott a HTC tablet néhány tulajdonsága és ez alapján nem ájultunk el. A Flyer hét inches lesz, kijelzője 1024x600-as felbontású - ez például csalódás. Qualcomm Snapdragon MSM8255 processzort tesznek bele, ez van a Desire HD mobilban - elfelejthetjük a dulacore-t. Öt megapixeles kamerája van, illetve egy 1,3 megapixeles elülső kamerája videótelefonáláshoz és lesz benne hdmi-port. Az még nem egyértelmű, hogy Gingerbread vagy Honeycomb lesz benne.

A HTC dolgozik egy 10 inches tableten is, hogy az iPaddal is tudjon versenyezni. Annak sokkal jobbnak kell lennie, mint a fent bemutatott Flyer, melynek egyelőre nem sok esélye van a versenytársakhoz képest. Hacsak nem az olcsóságával akar letarolni mindenkit.

Via Androidportal Via Androidguys


39 komment

Címkék: htc android tablet


süti beállítások módosítása