Bigyóblog

2006.11.19. 22:48

Fred Flintstone kőegere

Bigyó Felügyelő

Frédi és Béni kőkorszaki kőegere most a miénk lehet. Egy orosz dizájner, Neko alkotása. A görgő és a kábel kissé elrontja az összképet, lehetett volna wireless is.
(Via Engadget)

komment

Címkék: dizájn egér


2006.11.19. 18:19

James Bond-kütyük karácsonyra

Bigyó Felügyelő

Vajon hogyan lehetne még keresettebbé tenni termékeinket? Hát úgy, hogy kihasználjuk az éppen futó őrületet, vagyis jamesbondosítjuk a már meglévő laptopot, tévét. A Sony pont ezt tette, a 007-es pendrive után hirdetéseiben 007-es kütyüként próbálja vonzóbbá tenni karácsony előtt a Espirit L1 házimozirendszerét, Bravia X-Series tévéjét és a Vaio SZ szériáját.
(Sony)

komment

Címkék: tv sony laptop pendrive vaio karácsonyra


2006.11.18. 11:49

Jön az iPhone, fogadjunk!

Bigyó Felügyelő

Tegyük meg tétjeinket, mikor jön a régóta várt iPhone. Pont mint a sportfogadásoknál. A bodog.com-on két időpontra lehet fogadni az iPhone-bejelentésről, vagyis meg lehet játszani április 30-át, illetve a januári Macworld Expót. Arra is lehet fogadni, hogy a Macworld Expón az Apple kiadja-e a Leopard fedőnevű operációs rendszerét. (Figyelmeztetés: fogadás, csak saját felelősségre!)
(Via MobilMag)

komment

Címkék: apple mp3 ipod iphone leopard fogadás


2006.11.18. 09:57

Zenepárna hétalvóknak

Bigyó Felügyelő

A zene jó dolog. Aludni is jó dolog. Zenére elaludni még jobb dolog. És milyen lenne, ha egyenesen a párnából jönne a kedvenc dallam? Valamihasonlóra godolhattak azok, akik mp3-párna ötletével álltak elő.Csak annyi a dolgunk, hogy az erre kialakított zsebbe bele tesszük a lejátszót. A párnán látható gombok állítólag működnek, szabályozhatjuk a hangot, zenét választhatunk, rádióra válthatunk. Két ceruzaelemmel működik. Húsz dollárért rendelhető a ThinkGeektől.

komment

Címkék: mp3 ipod hangfal


2006.11.17. 23:38

A jövő mosógépe

Bigyó Felügyelő

Már megjelenésében is futurisztikus. A levegővel tisztító mosógép után az Electrolux újabb technológiával próbálkozik. A technológiáról legyen elég annyi, hogy ultraibolya sugarakkal próbálkoznak.
(Via bornrich)

komment

Címkék: dizájn eco


2006.11.17. 21:26

Minipendrive a Sonytól

Bigyó Felügyelő

Színes minipendrive-okat dob piacra a Sony, Pocket Mini Bit néven. Négy színben lesz kapható. Az 256MB-os lesz a narancs, az 512-es a lila, az 1GB-os a kék, a 2GB-os pedig a zöld színű minipendrive. Mivel annyira kicsi, hogy könnyen elkeveredhet, a Sony színes műanyag tokot is ad mellé.
(Via NewLaunches)

komment

Címkék: mini sony kütyü pendrive


2006.11.17. 15:21

Retro fülhallgatók

Bigyó Felügyelő

Egy jó fülhallgató mindennél többet ér. Felteszed a füledre, és kizárod a külvilágot. Nincs is annál jobb, amikor egy jó fülhallgató szép is. A Panasonic RP-HTX7 öt színben kapható, 59 dollár (12 ezer forint) darabja.
(Forgalmazza)

komment

Címkék: retro dizájn fülhallgató panasonic


2006.11.17. 12:58

Kettő az egyben monitor

Bigyó Felügyelő


A koreai Woojin kettős monitort fejlesztett ki: egy nagy 19 colos monitorra szereltek egy kisebb 8,4 colos monitort. Arról még nincs hír, hogy mennyibe kerül majd és hogy mikor kerül kereskedelmi forgalomba. Arról sincs hír, hogy mire lehet használni, és ki fogja megvenni.
(Via TechEBlog)

komment

Címkék: monitor


2006.11.16. 23:53

Hello Kitty kamera

Bigyó Felügyelő

Nem mondanám épp játékszernek öt megapixeles kamerájával és kétinches kijelzőjével. De kétségtelenül gyerekeknek (vagy fanatikus Hello Kitty rajongóknak) készítették ezt a fényképezőgépet. A rózsaszín gépnek 32 megás belső memóriája van, SD-kátyával bővíthető.
(Via Engadget)

2 komment

Címkék: fényképezőgép hello kitty


2006.11.16. 12:24

Fényképes Rubik kocka

Bigyó Felügyelő

Bevalljuk, soha nem tudtuk összerakni a Rubik kockát. Pedig még a neten is utánanéztünk a módszereknek. Egyszerűen elakadtunk már az első sornál. Most még nehezítenek is rajta, minden oldalon egy-egy fénykép van. Így ötvözve a klasszikus Rubik kockát a Puzzle-lal. Persze saját képeinket tehetjük a játékra, csak el kell küldeni a megfelelő méretben a cégnek.
(Via Übergizmo)

2 komment

Címkék: játék rubik kocka


süti beállítások módosítása