Bigyóblog

2006.11.26. 13:50

Star Wars pendrive, gyűjtőknek

Bigyó Felügyelő

A Star Wars rajongók bizony jól el vannak látva kütyüileg. Japánban 256 megás (lol) fémből készült pendrive-okat dobtak piacra SW-figurákkal. Választhatunk az egyszerű festett, vagy a dombornyomott változat közül. A legjobb talán Han Solo hibernált alakja. Gyűjtőknek.
(Via Gizmodo)

1 komment

Címkék: star wars usbigyók pendrive


2006.11.25. 13:31

Kameratáska

Bigyó Felügyelő

Régi idők kameráit idéző táska a Paul Frank Industriestól. A lencse zipzárral záródik, oda rejthetjük az aprót, a rúzst, a buszjegyet. Retroőrület, szép színek. A táska 78 dollárba, nagyjából 15 ezer forintba kerül. Karácsonyra kitűnő választás lehet.
(Forgalmazza)

komment

Címkék: retro dizájn táska karácsonyra utazáshoz


2006.11.25. 10:22

LG Chocolate karácsonyi színekben

Bigyó Felügyelő

Talán az egyik legnépszerűbb mobiltelefon manapság az LG Chocolate szériája (két formatervezési díjat is besöpört még bemutatkozásakor). Eddig fehér és fekete színekben volt kapható, most pedig megjelent az ünnepek előtt a bordó és a mentazöld változat is.
(Via Gizmodo)

komment

Címkék: mobil karácsonyra lg chocolate lg


2006.11.24. 21:45

Átlátszó hűtő

Bigyó Felügyelő

A japánok megint nagyot alkottak. Az átlátszó hűtő és szárító szakít minden beidegződéssel. A hűtő elhelyezésének egyik módja ugye, ha a hűtő beleolvad a konyhabútorba, vagyis szerkénynek álcázzuk. A japán mód pedig, hogy kiemeljük a környezetből, és kifejezetten láthatóvá tesszük átlátszóságával. Most már csak arra kell figyelni, nehogy valami romlott ételt hagyjunk benne, mert szem előtt van.
(Via Gizmodo)

3 komment

Címkék: dizájn hűtő


2006.11.23. 23:15

Új idők pénztárcája

Bigyó Felügyelő


Nem, a képen nem egy levél, egy újság és egy matekkönyvből kitépett lap látható. Ezek teljes értékű pénztárcák. Olyanok, mint bőrből készült társaik, csak éppen szakítottak a hagyományos kinézettel. A gyártó, a Tyvek minőségi anyagból készítette a tárcákat, pehelykönnyűek, ugyanakkor nem szakadnak el. Csak fel ne adjuk postán. A Fireboxnál kapható 20 euróért.

komment

Címkék: dizájn pénztárca


2006.11.23. 17:02

Fujitsu UMPC (videó)

Bigyó Felügyelő


Újabb vetélytársat kapott a Sony Vaio UX90P? Vagy esetleg a Samsung SPH-P9000 Deluxe MITs? A videó meggyőző a Fujitsu minigépéről.
(Via T3)

komment

Címkék: mini sony laptop samsung vaio utazáshoz minipécé


2006.11.23. 12:14

Természetes számítógépek

Bigyó Felügyelő


Monitor mahagóni fából, billentyűzet tölgyből, egér vörösfenyőből. Mennyire vadul hangzik, pedig egy dizájncég, a Holzkontor pont erre szakosodott. Fából készít számítógép-alkatrészeket, illetve csak a külső borítást.
(Via Cool Hunting)

komment

Címkék: dizájn monitor ház billentyűzet


2006.11.23. 09:42

Az olvasót is tisztíccsa

Bigyó Felügyelő

Volt már tisztítószerkentyű magnókazettás, videókazettás változatban. Aztán lett cd és dvd változatban. Most pedig itt van a memóriakártya-olvasó tisztító. A cédés még olyan volt, hogy kis seprűt helyeztek a lemezre mely megtisztította a megtisztítandót. A most bemutatott cleanerről nem tudjuk, hogy működik.
(Via akihabaranews)

2 komment

Címkék: memóriakártya


2006.11.22. 18:14

Artu is megérkezett

Bigyó Felügyelő

Ma bemutatták az utolsó Star Wars mimobotot is, R2-D2-t. Ez pedig azt jelenti, hogy nem nyertünk, mert mi Yodára tippeltünk. Ez is 1, 2 és 4 gigás változatban kapható. Már most előrendelhető, de csak januárban szállítják. A sorozat előző darabja a rohamosztagos volt.
(mimoco)

komment

Címkék: dizájn star wars usbigyók pendrive


2006.11.22. 16:19

Fagyilabda

Bigyó Felügyelő

Vagy kamu, vagy a világ egyik legjobb találmánya. Az Amazontól rendelhető egy olyan színes műanyag labda, melybe a meghatározott hozzávalókat kell beletölteni, játszani vele egy kicsit, és már kész is a fagyi. A Play & Freeze Ice Cream Ball két méretben, hat színben kapható. Darabja 30 dollár.

komment


süti beállítások módosítása