Bigyóblog

2006.12.03. 12:03

Star Wars origami

Bigyó Felügyelő

Mindig csodáltuk azokat, akik bonyolult figurákat tudtak hajtogatni papírból. Most irigyeljük is őket. Kattintás után még több Star Wars origami.
(Via makezine)

komment

Címkék: játék origami star wars


2006.12.01. 15:50

Mp3-ajtócsengő

Bigyó Felügyelő

Mi lenne, ha nem csengő szólna, ha megjön a postás a várva várt csomaggal, hanem például az általunk kiválasztott zene? Állítólag nem kell sokat várni az mp3-csengőkre.
(Via CruchGear)

3 komment

Címkék: mp3


2006.12.01. 12:34

Fakeret lapostévéknek

Bigyó Felügyelő


Ha valamiért az a furcsa ötletünk támadna, hogy képkeret-szerű izét tennénk lapostévénk köré, itt a remek termék. Több színben és méretben kapható fakeretek, kizárólag kastélytulajdonosoknak. Giccses és gagyi.
(Via Chip Chick)

komment

Címkék: tv gagyi


2006.12.01. 10:18

A globális felmelegedés és a bögre

Bigyó Felügyelő

Amikor üres a bögre, olyan mint egy átlagos, piacon vett gagyi a világtérképpel. Na de ha forró kávét vagy teát töltünk bele megláthatjuk a riasztó jövőt. New York-ot például elönti az óceán, és Forida sem lesz többé. Egy megoldás van: gyorsan meginni az italt, hogy megmentsük a világot.
(Via Sci-Fi)

1 komment

Címkék: bögre


2006.11.30. 19:53

Az igaz lapozós óra

Bigyó Felügyelő

Megtaláltuk. Az igazi lapozós órát. És most jön a jó hír: egy magyarországi dizájszájton. Rögtön két változatát is megvásárolhatjuk. Nyolcezer forintért a minék lehet. (Ha valaki arra jár, hozzon nekünk is egyet!)

7 komment

Címkék: retro dizájn óra ébresztőóra


2006.11.30. 17:11

Flippero Clock

Bigyó Felügyelő

Igazi kincsre bukkantunk. Ússzunk az árral szemben, és vegyünk analóg asztali órát. Naptárral. Limitált szériában kapható, három színben készült, mindegyik színből csak kétszáz-kétszáz darabot árulnak. Hatvan dollár darabja. És hogy még az eddigiekél is furcsábbat mondjunk: nincs benne ébresztőóra.
(Via Gizmodo)

3 komment

Címkék: retro dizájn óra ébresztőóra


2006.11.30. 14:40

Bibliochaise: stílusosan a könyvek között

Bigyó Felügyelő

Ha még arra sincs időnk, hogy felálljunk a következő könyvért. Ha csak könyvek között érezzük biztonságba magunkat. Ha nyolctucat könyvre van szükségünk állandóan a munkánkhoz. Ha nem fér el szobában a könyvespolc. Bibliochaise.
(Via Popgadget)

3 komment

Címkék: dizájn könyv


2006.11.30. 12:22

Pirítós, máshogy

Bigyó Felügyelő

A toaster, mely forradalmasítja a világot - lelkendeznek mindenfelé a díjnyertes találmány láttán. A Rollertoaster lényege, hogy bedugod egyik végén a kenyeret, és végignézed, ahogy kijön a másikon megpirítva. Egyszerű. Jaren Goh dizájer már csak azt nem érti, miért nem változtak pirítási szokásaink az elmúlt 80 évben.
(Via Engadget)

4 komment

Címkék: dizájn toaster


2006.11.30. 10:19

Mini italautomata

Bigyó Felügyelő


Mert mindig is akartál egy saját italautomatát a szobádba, csak nem fért el az ágy mellett? A megodás a Drink-O-Matic az ötvenes éveket idéző mini italautomatája. Tíz dobozos üdítő fér el benne, ebből öt látszódik. Nem csak tárolja, hűti is az italokat.
(Via Gizmodo)

komment

Címkék: retro mini hűtő


2006.11.29. 21:12

Szatelit tévé utazótáskában

Bigyó Felügyelő

Nem tudunk élni a varázsdoboz nélkül. Éjjel-nappal be van kapcsolva, mert jó. Arról nem is beszélve, ha olyan helyre kerülünk, ahol nincs net. Nos, ebben a szörnyű helyzetben segíthet ki a Sat+Go. Már ha létezik egyáltalán. Persze láttunk már hordozható tévét, de ilyen csúnya barnát még soha.
(Via Gizmodo)

komment

Címkék: tv utazáshoz


süti beállítások módosítása