Bigyóblog

2007.03.25. 21:06

Pink Zune

Bigyó Felügyelő

Eddig csak pletyka volt, most már hivatalosan is megerősítették. Május elsejétől kapható a boltokban a Microsoft rózsaszínű Zune lejátszója. Akit csak a színek tartottak vissza, hogy vásároljon, most lecsaphat a kütyüre. Bár az eddigi színek sem voltak rosszak, nekünk például a barna kifejezetten bejött. A Microsoft még tavaly kiadott száz darabot a rózsaszínű Zune-ból, kifejezetten a kiválasztottaknak. Mostantól viszont mindenki annak érezheti magát.
(Via Gizmodo)

komment

Címkék: microsoft mp3 zune


2007.03.23. 09:35

Vízálló csuklókamera

Bigyó Felügyelő


Úszás közben, síelés közben, gördeszkázás közben. Vicces lehet felvenni száguldásunkat úgy, hogy közben nem kell egy kézzel a kamerát fogni és közben egyensúlyozni. A csuklóra köthető kamera három megapixeles, ultrakönnyű, SD-kártya kell bele és két AAA elemmel működik. Az ára 140 dollár.
(Via Popgadget)

komment

Címkék: fényképezőgép vízálló


2007.03.22. 13:14

Csak telefon

Bigyó Felügyelő


Ha csak arra kell a telefon, hogy telefonálni tudjunk vele. Ha nem akarunk bele fényképezőgépet, rádiót, mp3-lejátszót, diktafont, űrhajóvezérlőt, akkor nekünk találták ki az Emporia telefonokat. A célcsoport az idősebb korosztály, de persze bárki megveheti akinek csak telefon kell. Semmi más.
(Via Popgadget)

komment

Címkék: mobil


2007.03.22. 09:28

Minden egy karnyújrásnyira

Bigyó Felügyelő

Ismerjük az érzést, amikor lusták vagyunk felkelni a kényelmes kanapéről, hogy elmenjünk a polcig a könyvért, vagy hogy kicseréljük a cédét a hifiben. És a villanykapcsoló is messze van. Szóval megértjük azokat a tiniket, akiknek egy ilyen bútor az álma. Meg bizony. Roberta Ramme brazil dizájner rátapintott a lényegre. A Wave Chasie fantázianevű bútorban minden van: tévé, hifi, dvd-lejátszó, villany, könyvespolc és cédétartó. Lányos és fiús változatban.
(Via Bornrich)

komment

Címkék: tv könyv dvd polc


2007.03.21. 15:11

Túl hangos a reklám?

Bigyó Felügyelő


Bár elvileg tilos lenne és persze a tévétársaságok is tagadják, de mindenki tudja, a reklámok sokkal hangosabbak, mint a többi tévéműsor. Nos, ha elegünk van abból, hogy a romantikus film közben leadott autóreklám miatt rémülten ugrunk ki az ágyból, akkor a hangerőszabályzót nekünk találták ki. A szerkezet 0,02 másodperces reakcióidővel minden hangos hangot az előtte beállítottra halkít le. Megkímélve minket és a dobhártyánkat. Ráadásul nem is drága, már 50 dollárért a miénk lehet.
(Via Gizmodo)

2 komment

Címkék: tv reklám


2007.03.21. 09:14

Napelemes mobil

Bigyó Felügyelő

A mobil, amit soha nem kell feltölteni. Legalábbis a kínai tervezők így álmodták meg a CeBIT-en bemutatott telefont. A koncepció szerint összecsukott állapotban az aksija feltölti magát, erre átlagosan negyven perc alatt képes (fényerőtől függően). Aztán húsz percet beszélhetünk. Egyre nem gondoltak a gyártók. Mi van akkor, ha zsebben vagy táskában tartjuk a mobilt, ahogy szoktuk.
(Via The Raw Feed)

komment

Címkék: mobil eco töltő elem napelem


2007.03.20. 22:53

Don't copy that floppy

Bigyó Felügyelő

Egy igazi csemege 1992-ből. Videklipp és tanmese arról, miért nem szabad szoftver másolni. Kicsit hosszú, de megéri végignézni. A végén persze a jók győznek.
(Via TechEBlog)

1 komment

Címkék: youtube floppy fájcsere


2007.03.20. 09:41

Hello Kitty hordozható dvd lejátszó

Bigyó Felügyelő

Kedvenc japán blogunk megtalálta a legmenőbb kütyüt. A Hello Kitty hordozható dvd-lejátszó perszehogy Japánban kapható, nekik is csak a kirakatban sikerült lefotózniuk sok Kittyrajongó álmát.

2 komment

Címkék: dvd utazáshoz hello kitty


2007.03.19. 21:32

Zsebgamepad fanatikusoknak

Bigyó Felügyelő

Ha számítógép közelbe kerülünk, és persze sürgős játszhatnékunk támad, nincs veszve semmi. Csak elővesszük a Pocket GamePad 8 Buttonst (szigorúan a lényegre koncentráló elnevezés), és már játszhatunk is. A tíz centis kütyü 35 dollárba kerül, de ugyan mit számít az a 6500 forint, amikor szenvedélyünkről van szó?

komment

Címkék: játék utazáshoz gamepad


2007.03.19. 15:50

Egeres memória

Bigyó Felügyelő


Újabb kombóval gazdagodtunk: a mindig használt egérbe memóriát tettek. Így nem kell két kütyüt magunkkal vinnünk. (Bár egy pendrive-ot zsebrevágni nem túl megerőltető.) Most éppen 32 MB és 1 GB közötti miniegerek közül válogathatunk.
(Via Everythingusb)

komment

Címkék: egér utazáshoz memóriakártya


süti beállítások módosítása