Bigyóblog

2007.04.20. 13:59

Pletyka: UMPC-t dob piacra a Palm

Bigyó Felügyelő

Szeretünk pletykálni, most éppen azt terjesszük az amerikai kügyüblogok után, hogy a Palm is végre beáll a sorba és Ultra Mobile PC-t dob piacra. Méghozzá a jövő hónapban. Ezzel próbálná megtartani piaci részesedését, esetleg újabbat szerezni. A Gizmodo bloggere azonban még szkeptikus.

komment

Címkék: mini pletyka utazáshoz minipécé palm umpc


2007.04.20. 12:07

Samsung UMPC Q1

Bigyó Felügyelő

Nem, ez nem egy kvarcjáték a múltból. De nem is egy hordozható dvd-lejátszó a jelenből. Ez a Samsung legújabb UMPC-je. A Q1 qwerty-billentyűzete nem foglal egy nagyobb helyet, kettéosztva a szélesvásznú kijelző két oldalán helyezték el. A nagy képernyő 1024x600-as felbontással bír. Egyelőre csak Koreában lesz kapható a kütyü.
(Via Akihabaranews)

komment

Címkék: mini samsung utazáshoz minipécé umpc


2007.04.18. 13:04

Káddugó-csónak kombó

Bigyó Felügyelő

A kellemest a hasznossal. Azt már ugye tudjuk, hogy a kacsa elengedhetetlen a fürdéshez. A Forma dizájnszaküzlet most azzal az izgalmas hírrel lepett meg minket, hogy ezentúl már dugónak sem az unalmas feketét kell használnunk. A dugóra újságpapírból hajtogatott csónakot csatolhatunk. Ha azonban a trópusok vonzanak, akkor fehér lótuszvirágosat vagy rózsaszín vízililiomot ajánlják.

komment

Címkék: dizájn játék kacsa forma


2007.04.16. 09:44

Modellezzünk

Bigyó Felügyelő

Hajlítgatunk, vágunk, ragasztunk, összeillesztünk - a végeredmény egy 1940-es Ford Coupe. Hogy mi ebben az érdekes? Hogy a modell életnagyságú. Az Indiana államban lévő St. Joe Valley Street Rod Club tagjainak támadt az a nem mindennapi ötlete, hogy 1:1-ben rakják össze a Fordot. Rengeteg szabad idejük lehet.
(Via OhGizmo!)

komment

Címkék: játék modell barkács


süti beállítások módosítása