Bigyóblog

2007.07.07. 22:36

Shuffle-hangfalak

Bigyó Felügyelő


A japán Corega mini hangfalakat árul, kifejezetten a legkisebb iPodra, a második generációs Shuffle-ra. Persze mind az öt színben kapható lesz majd a 20x25 milliméteres hangszóró. harminc dollárért árulják.
(Via Coolest Gadgets)

1 komment

Címkék: apple ipod hangfal shuffle


2007.07.07. 15:32

Az iPhone Musical

Bigyó Felügyelő

Nem kellett sokat várni, alig egy hetet, hogy elkészüljön az első iPhone musical. David Pouge, a New York Times szakújságírója az elkövető.

komment

Címkék: mobil apple iphone


2007.07.06. 21:58

Projektoros mobilok

Bigyó Felügyelő


A dél-koreai Iljin Display cég mini projektorokat gyárt. Most a szintén dél-koreai mobiltársasággal kötött megállapodást és együtt projektoros mobiltelefonok gyártására készülnek. Állítólag szeptembertől szerelik be az aprób projektorokat a készülékekbe. Gondoljunk bele a lehetőségekbe: egy gombnyomással kivetíthetjük képeinket, videóinkat.
(Via Gizmodo)

3 komment

Címkék: mobil projektor


2007.07.05. 15:26

A következő az iPhone nano lehet

Bigyó Felügyelő


Jól nézzük meg a fenti terveket, mert lehet, hogy az iPhone nanóval szemezünk, az Apple ugyanis ma beadott egy tervet az amerikai szabadalmi hivatalba. A rettenetesen hosszú leírásból többek között kiderül, hogy az Apple nem veti el az iPodnál bevált tekerőt. A toucpaden majd "grafikai elemek" jelennek meg, mert nem mindegy, hol nyomogatjuk - egyszóval hasonlítanak egy mobira a képek. Charlie White szerint nem meglepő, hogy a cég egy alsó kategóriás mobilt is a piacra dob azoknak, akik nem akarnak egy 600 dolláros miniszámítógéppel rohangálni a nap 24 órájában.
(Via Gizmodo)

komment

Címkék: mobil apple iphone nano


2007.07.05. 08:57

CD-fonográf

Bigyó Felügyelő


Mp3-lejátszók, hordozható kütyük, fényképezőgépes-mobilos-wifis-csodák. Még mit nem! Térjünk csak vissza a múlt század eleji divathoz. A fonográfhoz. Kicsit persze megbolondítva. A fonográf cd-lejátszón a hatás kedvéért elrejtették a kezelőgombokat és a hangfalakat is a is a tölcsér alá helyezték. Kastélyokba, viktoriánus bútorokhoz ajánljuk.
(Kelt via Brass Goggles)

komment

Címkék: cd


2007.07.04. 20:33

Európai iPhone novemberben?

Bigyó Felügyelő

Úgy tűnik, az európaiak is nagyon szeretnének már iPhone-t maguknak, nem múlik el nap, hogy ne lenne valamelyik lapnak, blognak "biztos" értesülése arról, hogy melyik mobilcég, mikor és mennyiért hozza be az Apple csodatelefonját. A Reuters egy német lapra, a Rheinische Postra hivatkozva írja, hogy Németországban már november elsejétől kapható majd az iPhone. Az árat is tudjuk, 450 euró (110 ezer forint). A kizárólagos partner pedig a T-Mobile lesz. Megerősítés most sincs egyik cégtől sem.

Update: A brit O2 mobilszolgáltatóval állítólag nagyon közel a megállapodás. Az iPhone pedig karácsony környékétől kapható majd Nagy-Britanniában nagyjából 300 fontért. Arról nem szólnak a hírek, hogy 3G-s lesz-e.

komment

Címkék: mobil apple iphone


2007.07.04. 17:06

Lego Millenium Falcon Stop Motion

Bigyó Felügyelő


A legódarabok összeállnak.

komment

Címkék: star wars lego


2007.07.03. 15:05

Youtube-mobilt fejleszt az LG

Bigyó Felügyelő


Nemrég a beépített Google-alkalmazásokkal telepakolt LG KU-850-est mutatták be. Most az LG bejelentette, megállapodást írt alá a Youtube-bal. Olyan telefont fejlesztenek ki, mellyel gyerekjáték lesz videót nézni, feltölteni, letöteni, megosztani a mobillal.
(Via Gizmodo)

komment

Címkék: google mobil youtube lg


2007.07.03. 08:22

Z-motion: 3D-s minden az egyben

Bigyó Felügyelő


A Microtech System Dél-Koreában mutatta be Z-motion névre keresztelt minden az egyben kütyüjét. A wireess presenter igazából egy 3D egér, virtuális billentyűzet, lézerpointer, kiemelő, spotlight.

2 komment

Címkék: egér wireless fejlesztés 3d


2007.07.02. 16:37

Kapható a MotoRazr

Bigyó Felügyelő


Sokkal kisebb visszhangja volt, mint az iPhone piacra dobásának, pedig a Motorola Razr első sorozatát azért rendesen hájpolták. Dél-Koreában már kapható a Motorola divattelefonjának második sorozata, mely szebb is, okosabb is, mint az első. És van benne bluetooth, és 3G-s. Az ára 550 dollár.

komment

Címkék: mobil motorola 3g bluetooth


süti beállítások módosítása