Bigyóblog

2007.08.08. 15:18

Mobilsün

Bigyó Felügyelő


Egyszer teleaggatom a mobilomat mindenféle mobilékszerrel, kütyüvel, lánccal és lefényképezem. De tényleg. Ez jutott eszembe, a fenti képet látva. Meg az, hogy mindenképpen szeretném megint az iskolapadban érezni magam, táblával, krétáva és szivacsal.
(Via Gizmodiva)


Címkék: mobil játék kütyü


2007.08.07. 16:44

Feltörték az iPhone-t

Bigyó Felügyelő


Alig másfél hónap kellett ahhoz, hogy feltörjék és más telefontársaság SIM-kártyájával is használhatóvá tegyék az iPhone-t. Ráadásul nem is amerikaiaknak sikerült, hanem állítólag egy horvát hackernek. A Gizmodo már olyanról is tud, aki tesztelte a módszert és Nagy-Britanniában tudott Orange kártyával telefonálni. A Hackintosh fórumon egy hosszú magyarázatot is közzétesznek, hogyan kell feltörni a mobilt. (Előtte azért mindenkit figyelmeztetnek, hogy csak saját felelősségre.) Egyelőre bonyolultnak tűnik, idővel valószínűleg lesznek sokkal egyszerűbb módszerek is.


1 komment

Címkék: mobil apple iphone unlock


2007.08.06. 16:56

Működő Guitar Hero gitár Legóból

Bigyó Felügyelő


A képen látható legóból készült gitár valóban működik a Guitar Hero játékkal és csak egy kicsit nagyobb boltban kapható társánál.
(Via TechEBlog)


2 komment

Címkék: játék lego playstation


2007.08.06. 16:18

High-tech repülőút

Bigyó Felügyelő


A Koreai légitársaság megnyerte a világ legjobb turistaosztálya díjat. Turistaosztály. A fenti kép bizony nem az elsőosztályon készült. Kényelmes ülések, elég hely a lábnak, éllítható támlájú székek (van is hely megdönteni, nem csak elméleti opció) és kijelzők, filmekkel, zenékkel. Ezek után vajon milyen lehet a luxusosztály?
(Via Gizmodo)


Címkék: légitársaság


2007.08.06. 12:30

Tengu beszól a zenédre

Bigyó Felügyelő

A japán Solid Alliance megalkotta Tengut. Tengu egy mítikus madárember után kapta nevét, aki hamar feldühödött és apró gyerekeket rabolt el (azt nem tudjuk miért). Akárhogy is, késői utóda, az usb-n kapcsolódó Tengu semmi ilyesmit nem csinál. Ha a számítógéphez csatlakoztatjuk, a LED-kijelzőn különböző pofákat vág attól függően, milyen zenét hallgatunk. Jazzt hallgatva például incselkedően, kötekedően néz ránk, rock zenénél dühös arcot vág. Augusztus végétől vásárolhatjuk meg 38 dollárért.
(Via OhGizmo!)


Címkék: játék usbigyók tengu