Bigyóblog

2007.09.29. 11:12

Lego Millenium Falcon három óra alatt

Bigyó Felügyelő


Mostantól kapható a fél éve bemutatott Lego Millenium Falcon, a világ legnagyobb boltban árult legójátéka. Több mint ötezer darabos és ötszáz dollárba kerül. Alighogy megjelent, egy hét főből álló német baráti társaság összerakta és persze videóra vette. Maga a művelet 2 óra 53 percbe került. Íme.

8 komment

Címkék: játék star wars lego timelapse


2007.09.28. 14:39

Megint késik az Asus minigépe

Bigyó Felügyelő


A Digitimes szerint az Asus sokszor halasztott Eee PC-je október végéig biztosan nem lesz kapható. Ez annyira azért nem meglepő hiszen már nagyon sokszor jelentették be, hogy most már tényleg jön, de aztán valamiért mégsem dobták piacra. A hét elején még olyan hírek jelentek meg, hogy már előrendelhető 260 és 400 dollárért, ez azt is jelentheti, hogy már nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy tényleg hazavihessük az Eee-t. A minilaptopban lesz 512 MB memória, 4, 8 vagy 16 GB tárhely, természetesen wifi, akkumulátora pedig három óráig bírja. Ez így nem hangzik olyan jól, de ha mellé tesszük az árát, azonnal kívánatos lesz. Főleg, hogy nagyon könnyű lesz, így akár egy kistáskába is belefér.

3 komment

Címkék: mini laptop minipécé asus eee


2007.09.28. 13:22

Házimozi a javából

Bigyó Felügyelő


Ha azt gondolod, hogy neked van a világ legmenőbb házimozirendszere, akkor még nem láttad ezt. Az egész szobát úgy rendezték be, mint a Halálcsillag vezérlőjét. A hozzávaló életnagyságú bábúkkal. És persze nem kérdés, melyik filmet nézik orrvérzésig.

7 komment

Címkék: star wars házimozi


2007.09.27. 14:49

Iratmegsemmisítő olló

Bigyó Felügyelő


Senki nem dobja szívesen a kukába a hatóságoktól kapott leveleket, számlaértesítőket, melyeken összes személyes adata szerepel. Mivel iratmegsemmisítő viszonylag kevés lakásban van, eddig vagy összetéptük vagy az egyik sötét sarokban tároltuk ezeket, hogy majd egyszer találunk valami megoldást a problémára. Itt az olcsó és praktikus megoldás, az iratmegsemmisítő olló. Csak annyit kell tenni, hogy összevagdossuk a levelet és már mehet is a kukába. Ember legyen a talpán, aki összeilleszti a darabokat. 15 dollárért.

9 komment

Címkék: iroda iratmegsemmisítő


2007.09.26. 12:32

Lego iPhone - jobb mint az igazi

Bigyó Felügyelő


Nathan Sawaya Legóartista (ahogy magát nevezi), megalkotta az utóbbi idők leghájpoltabb mobiltelefonjának, az iPhone-nak a Legóból készült változatát. Hogy teljes legyen az őrület, ugyanannyiért, 399 dollárért árulja. (Persze egy kis kreativitással bárki összerakhatja otthon is).

8 komment

Címkék: mobil lego iphone


2007.09.26. 10:40

R2-D2 borsörlő

Bigyó Felügyelő


Most minek titkoljam, Star Wars fan vagyok. Ezért reagálok érzékenyebben a Star Wars-os kütyükre. Ez is egy must have konyhai kiegészítő, az R2-D2 só- és borsörlőszett. Azért valaki elárulhatná, melyik részben szerepel R2-Q5!

6 komment

Címkék: star wars konyha


2007.09.26. 08:26

Megint jön a Google Phone

Bigyó Felügyelő

Időről időre felröppennek hírek a híres Google Phone-ról, amit álltólag néhányan már láttak. Most is belebotlottunk egy ilyenbe, és mint szokás, itt is van konkrét időpont, mikor jönnek ki vele. Persze megbízható belső forrásokra hivatkozva. Szóval a GPhone-t valamikor szeptember utolsó és október első hete között fogják hivatalosan is bemutatni. Annyit még tudni vélünk, hogy open source lesz és nem lesz szolgáltatóhoz kötve. Egyszerre dobják piacra Japánban, Kínában, az Egyesült Államokban és Európában. Vagyis pont a túlbiztosított iPhone ellentéte lesz, ahogy az Übergizmo megjegyzi. Már csak néhányat kell aludni, hogy megtudjuk.

7 komment

Címkék: google mobil google phone gphone


2007.09.25. 13:09

Mágnesművészet

Bigyó Felügyelő


A golyók valójában erős mágnesek, így csak a fantáziánk szab határt annak, milyen kompozíciót állítunk össze az íróasztalon. Használhatjuk képeslaptartónak, jegyzetekhez, összegyűjthetjük a gémkapcsokat. Húsz dollárért.

7 komment

Címkék: iroda mágnes


2007.09.25. 08:48

Meteorit órák

Bigyó Felügyelő


Évmilliókat utaztott az űrben, majdnem elégett az atmoszférában, hogy aztán óra legyen belőle. A luxusóragyártók meteoritdarabokból készítenek órákat, hogy az igazán gazdagok érezhessék, az idő nem számít. A Watchismo Times összegyűjtött néhány ritkaságot, érdemes átkattintani.

komment

Címkék: óra


2007.09.24. 20:08

Kam Kam és Don Don

Bigyó Felügyelő


A két plüssállatka többet tud, mint amit elsőre gondolnánk. Jelzi nekünk a bejövő telefonhívásokat. Elkezdi csóválni a farkát, nagyjából 15 másodpercig. Két AA elemmel működik. Harminc dollárért a miénk lehet.

1 komment

Címkék: mobil játék


süti beállítások módosítása