Bigyóblog

2007.01.28. 18:02

Szappan

Bigyó Felügyelő

Itt az ideje, hogy leszámoljunk az iPod-dal. Sokkal olcsóbb mp3 lejátszókat is lehet kapni, melyek ugyanannyit, ha nem többet tudnak, mint az agyonhájpolt iPod. A Brando például 99 dollárért, úgy 20 ezer foritért 2 gigás mp3-lejátszót kínál kijelzővel, rádióval, diktafonnal egyszóval mindennel. Még fimet is le tud játszani. Fekete és fehér színben. A legjobb az egészben, hogy ez a cég Magyarországra is szállít, mindössze három dollár felárért.

1 komment

Címkék: mp3 ipod


2007.01.27. 11:54

Üvegpuzzle

Bigyó Felügyelő

A puzzle elég egyszerű játék, csak meg kell találni a színben egymáshoz illő darabokat, és néhány órás rakosgatás után kijön a kép. De mi van akkor, ha a puzzledarabok üvegből vannak, és csak a forma alapján sejthető, hova való. Tobias Wong dizájner úgy gondolta, jó ötlet. Szerintünk is az. Kétszáz dollárért adják.

komment

Címkék: dizájn játék puzzle


2007.01.26. 14:09

Monitortisztító állat

Bigyó Felügyelő


Az apró, monitorra akasztható állatok hasa puha anyagból van, pont olyanból, amivel letörölhetjük a monitoron esett foltokat. Szóval, ha foltos a kijelző/monitor, odahúzzuk az pókot/hernyót/halat és törlünk. Nyújtható zsinóron lógnak, nagy monitorokra is jó.

komment

Címkék: játék monitor


2007.01.25. 23:06

Vertical Mouse

Bigyó Felügyelő

Az ergonomikus egerek egyáltalán nem hasonlítanak a megszokott egerekre. Mostanáig. A Fun Shop most olyan egeret dobott piacra, mely teljesen hagyományos formájú, csak épp el van forgatva 90 fokkal. És éppen ezért nem fáj a csuklónk, ha napi 16 órát ülünk a gép előtt. Vagy többet. Ki kéne próbálnunk egyet.
(Via Sci-Fi Tech)

3 komment

Címkék: egér


2007.01.25. 13:33

144 órán át égő gyertya

Bigyó Felügyelő

Egy gyertya, mely olyan hosszú, hogy ötvenszer, vagy akár százszor tovább ég, mint társai. És fel van csavarva, mint egy kötél. Kapható 44 órán át égő göngyöleg, de vehetünk 144 óráig égő gyertyát is.
(Via Gizmodiva)

komment

Címkék: gyertya


2007.01.25. 09:19

Egérbögre

Bigyó Felügyelő

Kevés értelmetlenebb és használhatatlanabb dologgal találkoztunk már. A MugMouse egér és bögre egyben. Képzeljük el: forró kávéval vagy teával teli bögrével hadonászunk az asztal fölött, és az asztal felé bökve klikkolunk. Naugye. Persze lehet, hogy kamu.
(Via newlaunches)

komment

Címkék: egér bögre gagyi


2007.01.24. 18:11

Szpicski

Bigyó Felügyelő


Gyufaöngyújtó. Vagy hogy nevezzük. Gyufa alakú gáztűzhelyet begyújtó gyújtó. Szpicski, na.
(Via Coolest-Gadgets)

1 komment

Címkék: konyha barkács


2007.01.24. 14:53

Kulcstartó-port

Bigyó Felügyelő

Amikor már semmi értelmes nem jut az eszünkbe, mit lehetne még usb-sre alakítani, na akkor jönnek az elvetemült ötletek. Mint például ez. Első alapfeltétel: mindenkinek a kulcstartóján van flash drive. Második alapfeltétel: az említett kütyüt már nem használjuk semmire, így nyugodt szívvel használja ilyenre. Harmadik alapfeltétel: a kulcstartón max három kulcs lehet, különben kiesik, lehúzza, eltörik.
(Via everythingusb)

komment

Címkék: usbigyók pendrive gagyi


2007.01.24. 09:22

A legkisebb kétlábú

Bigyó Felügyelő

A világ legkisebb kétlábon járó robotját mutatta be egy japán játékgyártó, a Takara Tomy. Az Omnibo2007 i-Sobot csak 16 centis, és egy csomó mutatványt tud. Zenére, vagy tapsolásra például táncol és hangparancsoknak is engedelmeskedik. Októberben jön majd a nagy testvér.
(Via Tokyomango)

komment

Címkék: játék robot


2007.01.23. 19:43

Box of fun

Bigyó Felügyelő


Az összes gagyi, amit gyerekkorunkban annyra szerettünk, egy helyen. Repülő karikák, vizipisztoly, dobókocka, műanyag síp, kiskatonák, repülő, puzzle, kitűző, gombjáték. Uncle Archie kincsesládájában 25 műanyag játékot rejtettek, tele meglepetéssel.

komment

Címkék: retro játék gagyi


süti beállítások módosítása