Bigyóblog

2008.07.31. 16:46

Baconos ébresztés

Bigyó Felügyelő

A teendő: este beletesszük a bacont az órába és beállítjuk, mikor csörögjön. Reggel sült baconnal ébreszt. A Wake'n'Bacon.


19 komment

Címkék: dizájn óra ébresztőóra eszement


2008.07.30. 07:55

Elvis Presley sakk-készlet

Bigyó Felügyelő

Hogy nézne már ki, ha a királynak nem lenne saját sakk-készlete? Szerencsére ez nem fordulhat elő. A sakk-készlet kicsi, hordozható, és a király természetesen maga Elvis. Az ára 35 dollár.

Via Gizmodiva


5 komment

Címkék: játék sakk


2008.07.29. 07:41

Ébresztőóra a rajzfilmekből

Bigyó Felügyelő

Máshogy nem tudnánk jellemezni ezeket az ébresztőórékat, valamelyik rajzfilmből szabadultak ki. Színesek, viccesek, de azért működnek. Ráadásul olcsók is, tíz dollárért rendelhetjük darabját a Brandótól.

Via GeekAlerts


7 komment

Címkék: dizájn óra ébresztőóra


2008.07.28. 18:31

Ujjmasszázs

Bigyó Felügyelő

Egy hosszú, fárasztó nap után jólesik pihentetni az ujjakat - legalábbis az ujjmasszírozó kütyü kitalálója szerint. A DanBall gyártója relaxációs terápiája a következő módon működik: beletesszük a három ujjunkat a lyukakba, a masszázs alatt mindenféle sugarakkal bombázzák a körmöt is, ami ettől egészségesebb lesz. A készülék akkumulátora ötven egy perces masszázshoz elegendő, utána kell csak feltölteni. A készülék szinte biztosan nem fog elterjedni, és nemcsak azért, mert sokan feleslegesnek tartják ujjaik masszírozását, hanem mert rettenetesen drága. Kétezer dollárt kérnek érte.

Via OhGizmo!


4 komment

Címkék: luxus masszázs eszement


2008.07.28. 14:20

Pizzavágó olló

Bigyó Felügyelő

Nem túl elegáns, de kétségtelenül praktikus. Egy hagyományos ollóhoz hozzátettek egy háromszögletű tálcát, így a szeletet egyből a tányérra helyezhetjük. Az ára húsz dollár és a gyártó szerint nem tesz kárt sem a pizzában, sem a tálcában.

Via Gizmodo


11 komment

Címkék: konyha furcsa ötlet


2008.07.28. 12:18

Pekingi lego olimpia

Bigyó Felügyelő

Az olimpiához közeledve nem volt kétséges, hogy valakinek eszébe jut megépíteni a híres olimpiai helyszíneket legóból. És lesz hozzá építőkockája és persze elegendő ideje is hozzá. Egy hongkongi csapaté az érdem.

Via Gizmodo


5 komment

Címkék: játék lego


2008.07.28. 07:03

Pingvin hangszóró csak linuxosoknak

Bigyó Felügyelő

Egy hangszóró a linuxosoknak. Tíz dollárért.

Via Übergizmo


5 komment

Címkék: linux dizájn hangfal


süti beállítások módosítása