Bigyóblog

2008.08.24. 20:28

Lecserélik a teljes sorozatot

Bigyó Felügyelő

 

Bár még van néhány hét a következő Apple-eseményig, ahol a hagyományoknak megfelelően Steve Jobs bejelenti a legújabb fejlesztéseket, máris megjelentek az első pletykák. Ezúttal is Kevin Rose (a Digg atyja) mondja el természetesen belső forrásokra hivatkozva, hogy milyen is lesz az új iPod-sorozat. Eszerint a tejes sorozatot lecserélik, a Nano például vékonyabb lesz, nagyobb kjelzővel. Az iPodok ára is esni fog, hogy jobban meg lehessen különböztetni az iPhone-tól és a Touchtól. Ja, és pesze jön az új iTunes is.

Via CrunchGear


2 komment

Címkék: apple mp3 ipod pletyka iphone


2008.08.24. 19:09

Kényeztető csokióra

Bigyó Felügyelő

Őszintén szólva, nem tudom, hogy örüljek vagy inkább átkozzam az óra kitalálóját. A különlegessége, hogy minden órában egy szelet csokival kényeztet. Egyszerre harminc apró szelet csoki fér bele. Húsz fontban kerül.

Via CoolestGadgets


5 komment

Címkék: fun óra


2008.08.22. 11:07

Henry the Hoover

Bigyó Felügyelő

Új laptopom van, vigyázok rá, mint a szemem fényére, de akárhogy is ügyelek, mindig rá(bele)esik valami a billentyűzetre(be). Lehet, hogy be kellene szereznem egy miniporszívót, amivel ki tudnám szedni a morzsadarabokat (másik megoldás, nem eszek a gép körül, nade ez nem olyan könnyű). A Henry névre keresztelt miniporszívó jól is néz ki, nem is olyan drága (10 fontba kerül), és két darab AA elemmel működik.

Via CoolestGadgets


16 komment

Címkék: dizájn mini usbigyók


2008.08.21. 16:37

Vízzel hajtott számológép

Bigyó Felügyelő

Csak néhány csepp vizet kell tenni az újratölthető elembe, és három hónapig használhatjuk a számológépet. Ha halványul a kijelző, csak után kell tölteni. Ráadásul nem is drága, 25 dollárba kerül.

Via GeekAlerts


31 komment

Címkék: eco számológép


2008.08.21. 14:25

Rágókamera

Bigyó Felügyelő

Még gyerek voltam, amikor láttam a Két túsz között című filmet Arnold Schwarzeneggerrel és Jamie Lee Curtissel. Ott használt egy hasonló kémkamerát Arnie, bár ha jól emlékszem azt cigarettásdobozba rejtette. Akárhogy is, most már nem csak a csúcskémeknek lehet ilyen játékuk, hanem bárkinek, aki hajlandó 45 fontot kifizetni érte.

Via Shiny Shiny


6 komment

Címkék: mini kamera james bond


2008.08.21. 09:50

A csendes ébresztő

Bigyó Felügyelő

Egy igazán baráti koncepció, sokkal kellemesebb lehet nem sípolásra-csipogásra, dübörgő zenére ébredni. A csendes ébresztő igazából egy gyűrű, mely rezegni kezd a megadott időpontban. A szundit sem hagyták ki a tervezők, ha megrázzuk a kezünket, néhány percre megáll a rezgés. Ötletnek nem rossz, azt azért megnézném, hogy milyen durva rezgés kell ahhoz, hogy egy mélyebb álmomból felébresszen.

Via Übergizmo


14 komment

Címkék: óra ébresztőóra


2008.08.19. 08:03

A Disney is beállt a sorba

Bigyó Felügyelő

Lassan alig találunk olyan világmárkát, játékgyártót, amely ne lovagolná meg a Star Wars-mániát és ne készítene valamilyen starwarsos kütyüt. A Disney eddig bírta, most azonban fénykardos jelmezekbe öltözteti Mickey egeres, Plutó kutyát és a többi klasszikust. Íme a képek.


6 komment

Címkék: játék star wars disney


2008.08.18. 16:25

Jön a Thinkpad X301

Bigyó Felügyelő

Ha minden igaz, holnap jelenti be a Lenovo hivatalosan az új Thinkpadet, az X301-est. Hasonló paraméterekkel bír majd, mint az X300-as, de annál sokkal vékonyabb lesz. Az ára 2600 dollártól indul.

Via Übergizmo


7 komment

Címkék: laptop lenovo thinkpad


2008.08.18. 15:34

Életóra

Bigyó Felügyelő

Nem az órák, percek, másodpercek múlását mutatja, hanem az évekét. Legalábbis a kismutató. Az nem teljesen világos, hogy a nagymutató és a másodpercmutató mit jelez. Talán a napokat? Az órát egyébként Bertrand Planes tervezte, összesen hét darab készült belőle.

A másik, ami szembetűnik, hogy csak 82 évig számol. Ahogy az OhGizmo! írója fogalmaz, igazi győzelem lehet megérni a 83. évet.


4 komment

Címkék: óra eszement


2008.08.18. 12:09

Mennyi lesz az iPhone?

Bigyó Felügyelő

A rengeteg pletyka után itt a hivatalos árlista is a T-Mobile-tól, hogy mennyire kerül majd az iPhone. A legolcsóbb 990 forint lesz, a legdrágább 69 900 forint, attól függően, hogy egy évre, két évre írunk alá hűségnyilatkozatot és milyen előfizetést választunk (9900 forintosat vagy 16 900 forintosat). Az iPhone már rendelhető az előbb linkelt oldalon.

Ja, és hol a kártyafüggetlen/csomagfüggetlen ára?


5 komment

Címkék: mobil apple iphone t mobile


süti beállítások módosítása