Bigyóblog

2008.10.05. 13:35

Photoshopos képkeret

Bigyó Felügyelő

Photoshopban kiszínezzük, élesítjük, megvágjuk, elforgatjuk képeinket, és ennek annyira addiktjaivá váltunk, hogy a kinyomtatott képet is legszívesebben újraszerkesztenénk? Nos, ha ezt nem is tudjuk megtenni, legalább az illuzió meglesz a Photoshopos képkerettel.

Via BBGadgets


20 komment

Címkék: fotó


2008.10.03. 13:27

Fuck the rain!

Bigyó Felügyelő

Nagyjából ezt gondolom én is, amikor esik. :)

Art Lebedev


13 komment

Címkék: fun dizájn


2008.10.01. 16:41

Hogy is hívnak?

Bigyó Felügyelő

Hányszor, de hányszor előfordul, hogy valaki bemutatkozik és persze egy perc alatt elfelejtjük az illető nevét. Ha lenne nála kézfogós (pecsétes) gyűrű, akkor csak le kellene lesni a kezünkre nyomtatott nevet. Másik felhasználási lehetőség: észrevétlenül rácsempésszük telefonszámunkat annak a kezére, aki tetszik. :)

Via Fruzs megosztott linkjei via Inspire me now


13 komment

Címkék: fun dizájn


2008.09.29. 14:26

Art Lebedev a mobilpiacra kacsingat

Bigyó Felügyelő

Az Art Lebedev orosz dizájnstúdió termékeit eddig is szerettük, a leghíresebb talán az Optimus Maximus billentyűzet volt, ezt már meg is vehetjük. Az Optimus Tactust még nem, de nagyon sokan várják.

Most egy mobilt terveztek, mely egyelőre még nagyon a tervek szintjén mozog, egyáltalán nem biztos, hogy lesz belőle valami. De azért álmodozni szabad. Magának a mobilnak az érintőkijelzője szinte a teljes előlapot elfoglalja. Amit még tennének bele: WiMax-támogatás, WiFi-kapcsolat, microSD, usb-kapcsolat és persze fényképezőgép. Ennél azért kicsit többet kell majd kitalálniuk, ha robbantani akarnak.

Via Übergizmo


4 komment

Címkék: mobil


2008.09.29. 12:37

Tesztkészülék érkezett: Sony Ericsson W350

Bigyó Felügyelő

A Sony Ericsson W350-es mobilját is teszteljük. Előljáróban annyit, hogy nagyon jól sikerült a dizájnja. A mobilban úgynevezett TrackID van, vagyis néhány másodpercet felvesz a rádióadásból, megkeresi a neten az információkat és kiírja az előadó nevét és a szám címét. Kiváncsi vagyok, hogyan működik. Itt is lehet kérdezni, mit teszteljek?


11 komment

Címkék: mobil teszt sony ericsson kipróbáltuk


2008.09.29. 10:43

Feszítővas kell a sörhöz

Bigyó Felügyelő

Feltűrt ing (lehetőleg kockás a kilencvenes évekből), koptatott farmer, védősisak és már neki is eshetünk a sörnek a feszítóvassal. Csak ne felejtsünk el erőlködni. 25 dollárért.

Via Gizmodo


3 komment

Címkék: dizájn


2008.09.29. 08:18

Haragszol a kollégáidra?

Bigyó Felügyelő

Állj bosszút! Usb-n rákötöd a laptopra, és elkezdesz gépelni. Haminc dollárért a Brandótól.


6 komment

Címkék: usbigyók iroda


süti beállítások módosítása