Bigyóblog

2008.11.16. 16:30

Digitális fotókeret, printerrel

Bigyó Felügyelő

Leginkább akkor tudnánk használni a digitális fotókeretbe épített printert, amikor családtag éppen nálunk van, nincs számítógépe, megtetszik neki a kép és azonnal kinyomtatjuk neki.

Via Coolest Gadgets


3 komment

Címkék: fotó digitális képkeret


2008.11.16. 10:59

Laposkörte

Bigyó Felügyelő

De tényleg, miért is kell a körtének körtealakúnak lennie? Laposan sokkal többféle lámpába belefér. Ez lehet a jövő.

Via OhGizmo!


15 komment

Címkék: dizájn lámpa


2008.11.15. 11:53

Párnacsataaa!

Bigyó Felügyelő

Azt hiszem, minden párnacsatát mi nyernénk ezzel a párnával. :)

Via OhGizmo!


4 komment

Címkék: játék furcsa ötlet párna


2008.11.14. 11:29

Vágd magad rádió és óra

Bigyó Felügyelő

Mi lenne, ha magunk is részesei lennénk a rádiónk vagy óránk megalkotásában. Két lengyel művész egy darab hosszú fából több rádiót készített, de a fát ugye egyben meghagyta. Aki vásárol egy rádiót, az kap egy fűrészt a kezébe és neki kell levágnia a fadarabból. Ugyanez a mechanizmus érvényes az órára is. Már csak azért kell izgulni, hogy az előttünk vásárló egyenesen vágott.


5 komment

Címkék: dizájn rádió óra barkács


2008.11.14. 08:18

Kütyübarát kesztyűk

Bigyó Felügyelő

Közeleg a tél. Bár még annyira nincs hideg, de már eszembe jutott, hogy meg kellene keresni a tavalyi kesztyűt, esetleg újat venni. És ha már az újban gondolkodom, akkor itt is a majdnem tökéletes megoldás. A kütyübarát kesztyű. Mert nincs is annál bosszantóbb, amikor a mobilom gombjait akarom nyomogatni hatalmas ujjaimmal. És miért majdnem? Mert sokkal jobb lett volna, ha a csupaszon maradt két ujjra kicsi sapkát terveznek, hogyha épp nem a kütyüt nyomogatom, akkor se fázzon a kezem. 24 dollár.

Via GeekAlerts


7 komment

Címkék: dizájn tél


2008.11.13. 19:02

Kezdődik a karácsonyi gagyiszezon

Bigyó Felügyelő

A pendrive nem érdemel kommentet. Annyit azért hozzátennék, hogy ilyenkor, karácsony előtt nagyon megszaporodnak az ultragiccses mikulásos, hóemberes, karácsonyfás kütyük. Közületek vett már valaki hasonlót?

Via Popgadget


9 komment

Címkék: usbigyók pendrive karácsonyra gagyi hellókarácsony


2008.11.13. 11:12

Icipici usb mikrofon

Bigyó Felügyelő

Van olyan laptop, melyben nincs beépített mikrofon? Nos, ha akad, akkor azok sem maradnak ki a világméretű voiptelefonálás örömeiből. Ezzel a kicsi, de jó minőségű mikrofonnal ugyanis áthidalhatók ezek a problémák. Maga a mikrofon 59 dollárba kerül, egyszerűen hozzácsatalkoztatható a géphez, 15 méteres körzetből képes érzékelni a hangokat.

Via GeekAlerts


4 komment

Címkék: mini mikrofon


2008.11.13. 08:05

A modern malacpersely

Bigyó Felügyelő

Ilyen válságos időkben a lehető legokosabb dolog, ha nem szórjuk a pénzt, hanem megpróbálunk takarékoskodni. Malacperselye gondolom sokunknak van, de itt a szórakoztató módja is a pénzgyűjtésnek. A szerkentyűbe beledobott pénzt a lehető legbonyolultabb módon jutt el a perselybe. Negyven dollárért a miénk lehet. A hátránya az egésznek, hogyha nem eurót dobunk bele, akkor a tele perselyből is legfeljebb egy átlagos ebédre hívhatjuk meg magunkat.

Via GeekAlerts


5 komment

Címkék: dizájn pénztárca


2008.11.12. 09:57

Svájci bicskacsoki

Bigyó Felügyelő

Na mi a két legismertebb svájci termék? Hát a csoki és a bicska. (Najó, még egy órát bele kellett volna tervezni valahogy.)


8 komment

Címkék: dizájn csokoládé


2008.11.11. 12:05

Mintpad, a digitális papírgalacsin

Bigyó Felügyelő

A Mintpaddel üzeneteket, rajzokat küldhetünk távol lévő barátunknak, feltéve, hogy neki is van Mintpadje. Vagyis rajzolunk valamit a hozzákapott tollal, majd wifin elküldjük annak, akinek szántuk a rajzot. Elég drága (156 dollár) és csak Koreában kapható, de kezdetnek nem rossz. Gondolom, nemsokára majd jönnek az okosabb változatok, melyek esetleg írásfelismerővel is rendelkeznek. Ja, hogy mire jó? Például órán üzengetni a terem másik végében unatkozó osztálytársnak. :)

Via Coolest-Gadgets


3 komment

Címkék: játék


süti beállítások módosítása