Bigyóblog

2009.10.30. 08:34

Kalandom az iPod ébresztővel

Bigyó Felügyelő

Tudom, régi kütyü, mindenkinek van már, satöbbi. De én nehezen ébredő vagyok, minden hasonló kütyüt ki kell próbálnom, hátha egyszer találok egy módszert, amivel kellemesebbé tehetem a reggeli ébredést. Ráadásul most már iPodom is van ehhez az órához. Igaz, nem az, amelyikkel a legjobban lehet használni, de ezt később.

Az ébresztő egy régi órához hasonlít leginkább, ehhez kell csatlakoztatni az iPodot, majd beállítani az ébresztési időt és a kívánt zeneszámot vagy playlistet. És itt el is érkeztünk a problémához, nekem ugyanis iPod Touchom van, annál pedig sajnos nem lehet beállítani playlistet a reggeli ébresztőhöz, vagyis nem tudok zenére ébredni. Csak az előre beprogramozott gépi ébresztőkkel. Kiborító. Emiatt az első napokban csak hangfalként használtam a kütyüt, ennek is teljesen jó, tisztán és erősen szól.

Végül az ébresztő funkciót is sikerült kipróbálni, ehhez kölcsön kellett kérni egy hagyományos iPodot. Nem egy nagy dolog, de sokkal kellemesebb reggel a kedvenc zenédre ébredni, ráadásul mindegyik nap más számra.

Az ébresztőt a Bigyóshoptól kaptuk kölcsön.


13 komment

Címkék: teszt ipod ébresztőóra kipróbáltuk


2009.10.29. 15:42

Kábel nélküli mobilhangszóró

Bigyó Felügyelő

A kábelek sem zavarnak a Verbatim zsebre vágható hangszórójánál. A hordozható Audio Cube bluetoothos kütyüknél, például mobiloknál, laptopoknál használható. A hangszóró igen apró, és nyolc méteren belül fogja a zenelejátszó jeleit. A hagyományos módon is lehet használni, tehát jack kábellel is a készülékhez csatlakoztathatjuk. Négy ceruzaelemmel működik.


komment

Címkék: hangfal verbatim


süti beállítások módosítása