Bigyóblog

2010.09.15. 18:27

HTC mobilok: hands on

Bigyó Felügyelő

Megnéztem közelebbről is a két készüléket. Röviden: a HD túl nagy, a Z túl vastag. Az új Sense-t ennyi idő alatt nem lehet igazán kipróbálni, van néhány jó feature, ami tetszik. Például a jobb személyreszabhatóság, hogy letilthatom, ha ellopják, tagelhetők a képek és a htcsense honlapja (ami még mindig nem működik). De nem volt akkora újdonság a Desire-hez képest.


De a HD tényleg túl nagy (4,3 inches a kijelzője), a Z túl vastag és nehéz. A Z-nek nagyon kellemes a billentyűzete, könnyű vele gépelni, aki szereti a qwerty-t egy telefonon, annak tetszik. Nagyon sok funkciógomb van rajta, nem kell alt-okat nyomogatni ahhoz, hogy előhozzunk egy extra karaktert.

Ami furcsa volt a londoni bemutatón, hogy a korábbi mobiljaikat mintha elfelejtették volna. Legalábbis amikor megkérdeztük, hogy akkor a Desire-re például mikor lesz elérhető az új Sense, azt mondták, hogy egyelőre nem tervezik. Amikor nyomatékosan felhívtuk a figyelmüket arra, hogy "heló, egy fél éves és egyáltalán nem olcsó mobilról van szó", azt mondta a szóvivő, hogy nem felejtik el azért a régi felhasználókat, de még nem tud semmi biztosat mondani.

Egyszóval, ha a dizájnt, a belsőt, a tartalmat nézzük, azt kell hogy mondjam, hogy még mindig a Desire a HTC csúcsmobilja.


3 komment

Címkék: mobil teszt htc kipróbáltuk


süti beállítások módosítása