Bigyóblog

2010.04.01. 09:47

Az első iPad kritikák

Bigyó Felügyelő

Tucatnyi újságban jelentek meg ma kritikák, tesztek az iPadről. A legtalálóbban a New York Times kritikusa, David Pogue fogalmazta meg az iPad körüli felhajtást, sokéves pályafutása alatt még soha nem találkozott olyan temékkel, mely ennyire megosztotta volna a felhasználókat. Pogue szerint nem is lehet olyan kritikát írni az Apple új kütyüjéről, mely mindenki tetszését elnyerje, az árkok olyan mélyek, hogy ezt meg sem kísérli. Kettő az egyben kritikát írt tehát, az egyik a techieknek szól, a másik a rajongóknak. Egy dolog egyezik a két elemzésben, hogy az iPad valójában egy nagyranőtt iPod.


91 komment

Címkék: apple ipad


2010.03.31. 13:33

Az Avatar helikoptere legóból

Bigyó Felügyelő

 

A videón egy négypropelleres, teljesen működő helikopter látható az Avatarból. A készítője egy legóversenyre építette a modellt. Ezen a linken rengeteg képet láthatunk, melyen minden szögből megcsodálhatjuk a mesterművet. A négy propellert egy kicsi motor hajtja, ez nem elég arra, hogy felrepüljön, de ezt nem is várjuk el tőle.

Via miafene


5 komment

Címkék: játék lego


2010.03.29. 15:10

Készíts phasert házilag!

Bigyó Felügyelő

 

A Star Trek rajongók legalább annyira szeretnének egy működő phasert, mint a Star Wars rajongók egy működő fénykardot. A kipkay nickre hallgató valószínűleg fanatikus sorozatrajongó készített magának egy, az igazi phaserre nagyon hasonlító fegyvert. Ehhez egy játékphaserre, egy Blue-Ray lézerre, egy pillanatragasztóra, néhány kábelre, egy elemre és barkácstudásra volt szüksége. A többit nézzétek meg a videón, mely nem a legújabb videó, de én csak most találkoztam vele, és bízom benne, hogy nem mindenki ismeri már.

Köszi Kelt


17 komment

Címkék: star trek barkács


süti beállítások módosítása