Bigyóblog

2010.05.14. 08:20

Emeletes ágy egy birodalmi lépegetőben

Bigyó Felügyelő

Milyen lehet egy birodalmi lépegetőben aludni. Egy Jonathan nevű Gizmodo-olvasó szerencsés gyereke tudna erre válaszolni. Mivel kicsi volt a szoba, ahol három gyereknek kellett volna aludni, logikus lépés volt az emeletes ágy. Apuka Star Wars rajongó, így innentől már csak egy lépés volt, hogy egy birodalmi lépegetőt épít az ágy fölé/köré. Elég sokáig tartott a projekt, Jonathan 300-400 órát töltött az ágy megépítésével, de azt kell, hogy mondjam, megérte.

Via Gizmodo


7 komment

Címkék: star wars barkács


2010.05.12. 15:48

Megerősítve: készül a Google Tablet

Bigyó Felügyelő

 A Verizon a Google partnere az androidos tablet kifejlesztésében - ezt a Verizon egyik vezére, Lowell McAdam erősítette meg. McAdam ezen kívül nem árult el részleteket a Wall Street Journalnak adott interjújában, így nem tudni semmit sem a gyártóról, sem a tablet piacra dobásának időpontjáról. A Google szóvivője nem akarta kommentálni a hírt, annyit mondott csak, hogy bárki használhatja a cég szoftverét mobilhoz vagy más készülékekhez.

A fogyasztók egyre inkább érdeklődnek olyan hordozható készülékek iránt, melyekkel egyszerűen lehet netezni, a szolgáltatók pedig próbálnak lépést tartani ezzel az igénnyel. McAdam elismerte, hogy a Verizonnak van mit behoznia e téren. Ezzel arra utalt, hogy a rivális AT&T árulhatja az iPhone-t és a Kindle-t is.


9 komment

Címkék: google android tablet verizon


2010.05.11. 12:34

Kulcslyuk részegeknek

Bigyó Felügyelő

Remegő kezűeknek vagy éjszaka, sötétben, esetleg ittasan hazatámolygóknak való kulcslyuk. Ezzel nem kell percekig koncentrálni, hogy beletegyük a kulcsot a zárba, belecsúszik az magától.

Via Newlaunches


3 komment

Címkék: kulcs furcsa ötlet


2010.05.10. 16:50

Az Android megelőzte az iPhone-t

Bigyó Felügyelő

Az Egyesült Államokban az Android alapú okostelefonokból most először adtak el többet, mint az iPhone-ból - derül ki  egy kutatásból. Az NPD adatai szerint az okostelefonok piacán 28 százalékos részesedést szereztek az androidos telefonok az eladási adatok alapján, 21 százalék az iPhone részesedése. Még mindig magasan vezet a BlackBerryt gyártó RIM 36 százalékkal.

Via The Next Web


77 komment

Címkék: mobil apple iphone android google phone


2010.05.10. 14:29

Hűtőmágnes iPhone-rajongóknak

Bigyó Felügyelő

Mennyire igaza van a Bigyóshopnak, amikor azt írja, hogy az iPhone-függőségnek lassan mértékegységet kellene találni. Ennek ellenére azt mondom, az iPhone-alkalmazásos hűtőmágnes nekem is kellene. A szett 18 darabból áll és a legtöbbet használt (és alapból a mobilban lévő) alkalmazások vannak benne. Kirakhatjuk a hűtőre az iPhone-unk kezdőképernyőjét. A szett ára 3300 forint.

Via Bigyóshop


4 komment

Címkék: hűtőmágnes iphone


süti beállítások módosítása