Bigyóblog

2010.06.04. 08:52

Androidosoknak kötelező

Bigyó Felügyelő

Írtam már, hogy nagyon aranyos az Android kicsi zöld állatkája. Műanyag figurákat is készítenek belőle, és plüsst is. A Bigyóshopnál is megvásárolható már egy plüss változata, 3500 forintért. Ami még jó, hogy kezei és lábai tépőzárral levehetők, így integethet, ölelhet, vigyázzban is állhat attól függően, hogyan helyezzük el a végtagjait. Kiváló ajándék androidos telefonnal mászkálóknak. Én meg ezt kérem karácsonyra/szülinapomra/csak úgy.


komment

Címkék: játék android


2010.06.03. 17:47

Ősztől kapható az eKönyv Magyarország és a T-Mobile ebook-readere

Bigyó Felügyelő

Az eKönyv Magyarország és a T-Mobile szövetkezett egymással és ősszel a piacra dobnak egy ebook-olvasót, mely SIM kártyával és GPRS/EDGE hozzáféréssel mobilhálózaton keresztüli ekönyvvásárlást biztosít majd. A mobilkapcsolat használatáért az ügyfelet semmilyen költség nem terheli.

A txtr 6 inches ebook 600x800 pixeles felbontású, speciális e-ink Vizplex szürkeárnyalatos kijelzővel kerül forgalomba. A 300 grammos készülék magyar nyelvű menüvel, Linux alapú szoftverrel, 128 MB-os memóriával kapható, és a memória legfeljebb 8 GB-os microSD kártyákkal bővíthető (ekkora kártyán kb. 6000 ekönyv tárolható).


3 komment

Címkék: t mobile ebook


2010.06.03. 14:50

Működő legonyomtató

Bigyó Felügyelő

Szinte naponta rádöbbenek, hogy a Lego a világ legjobb játéka. De most nekem is leesett az állam. Működő nyomtató legóból és egy filctollból.

Via Gizmodo


11 komment

Címkék: játék lego barkács


2010.06.03. 12:15

Négyzetalakú androidos Motorola jön

Bigyó Felügyelő

Európába 2010 második negyedévében érkezik az Android 2.1-es verziót futtató, különleges, négyzetes kialakítású, multi-touch kijelzővel ellátott Flipout nevű telefon. A kijelzőt elfordítva találjuk meg a QWERTY billentyűzet. A mobil 67x67x17 mm-es, 120 grammot nyom. Kijelzője 2,8 inches QVGA TFT, felbontása 320x240. Van benne egy három megapixeles kamera, belső memóriája 512 MB, amit microSD kártyával lehet bővíteni. Adnak hozzá egy 2 GB-osat, de egészen 32 GB-ig bővíthető.

Furcsa külsejéhez rendkívül élénk színek társulnak, rádásul országonként változó lesz, hogy milyen színben lehet majd megvásárolni. Alakja miatt el nem tudom képzelni, milyen lehet kézbe fogni és telefonálni. De majd amikor teszteljük kiderül.


komment

Címkék: mobil motorola android


2010.06.03. 08:34

Halálos puzzle

Bigyó Felügyelő

Sok kés kis helyen is elfér, avagy hogyan helyezz el négy kést, hogy az egynem tűnjön. Kétségtelenül jól néz ki, bár arról nem szól a fáma, hogy mennyire használhatóak a kések. Főleg, ha nem sajtkésnek akarjuk használni a lyukasakat. Brutálisan sokba kerül, majdnem ötszáz dollárt kérnek érte.

Via OhGizmo!


2 komment

Címkék: dizájn konyha


2010.06.02. 13:30

Star Wars iPad briefing

Bigyó Felügyelő

Steve Jobs bemutatja az iPadot Luke-nak, Han Solonak, Chewbaccának és társainak. 


2 komment

Címkék: fun apple star wars ipad


2010.06.02. 12:03

Otthoni hálózat fillérekből

Bigyó Felügyelő

Ülök az erkélyen és filmet néznék a laptopomon, de nincs kedvem felállni a nyugágyból és azt sem szeretném, hogy kábelekben essen hasra mindenki, aki a szobában közlekedik. Ráadásul a film az egyik külső merevlemezemen van. Nem nehéz megoldani ezt manapság, de nem olcsó mulatság. Nem úgy az iOmega termékeivel, a TV Linkkel és az iConnecttel, mellyel megfizethető áron megoldható az egész.


69 komment

Címkék: teszt tv merevlemez kipróbáltuk mediaplayer iomega


2010.06.02. 11:05

Megint egy lámpa Star Wars fanoknak

Bigyó Felügyelő

A Darth Vader, Boba Fett és egy rohamosztagos alakját felvevő lámpák nem egyszerű lámpák. Órát és ébresztőórát is tettek bele és mp3 lejátszót is lehet hozzá csatlakoztatni. Igazi mulitfunkcionális Vaderünk lehet az ágy mellett. A lámpák 15 inchesek, 38 centisek és ötven dollárba kerülnek.

Via Gizmodiva


komment

Címkék: star wars lámpa


2010.06.01. 09:19

Marty McFly lebegő gördeszkája

Bigyó Felügyelő

Szeretnék egy ilyet, amióta csak láttam a Vissza a jövőbe című filmet. Még úgy is szeretnék, ha csak egy meghatározott helyen. Az emelvénybe elektromágnesek vannak építve, és valamiféle lézeres rendszerrel tartják pozícióban a gördeszkát. Nils Guadagnin a művész neve, aki megvalósította sokak gyerekkori álmát.

Via CrunchGear, Engadget


9 komment

Címkék: fun játék


2010.05.31. 15:28

Tablet nap a Computexen

Bigyó Felügyelő

Az Asus és az MSI mutatot be néhány újdonságot a Computex kiállításon, az Asus két tabletet és egy ebook-readert, az MSI egy tabletet mutatott be.


4 komment

Címkék: ebook msi asus eee tablet


süti beállítások módosítása