Bigyóblog

2010.07.04. 10:28

A kólásüvegek evolúciója

Bigyó Felügyelő

Érdekes, hogy a most is ismert klasszikus üveg már 1915 óta létezik, már majdnem egy évszázada.

Via Inspire Me Now


27 komment

Címkék: dizájn


2010.07.02. 08:38

A porszívós pókember

Bigyó Felügyelő

Egy 13 éves Pókember-rajongó fiú nagyon szeretett volna úgy falra mászni, mint a képregényhős, Mivel nehezebb rávenni egy radioaktív pókot, hogy megcsípje, mint porszívókból készíteni mászókarokat, az utóbbit választotta.

Via Übergizmo

Nyerj egy 320GB-os külső merevlemezt a Bigyóbloggal! Részletek itt.


17 komment

Címkék: barkács


2010.07.01. 12:36

Jön a Gingerbread

Bigyó Felügyelő

Még meg sem jelent igazából a Froyo, vagyis az Android 2.2, máris a 3.0-ról szólnak a petykák. Jön tehát a Gingerbread és állítólag még az idén bemutatják. Annyit tudni vélnek a jólértesültek, hogy csak az okosabb telefonokra lehet majd telepíteni, hiszen 1GHz-es processzor, legalább 512MB RAM és 3,5 inches kijelzőt igényel. Ami a Froyót illeti, állítólag a harmadik negyedévben fogják kiadni a HTC-kre (kivéve a Nexust, ugye ők kapják meg először a frissítést).

Via TheNextWeb

Nyerj egy 320GB-os külső merevlemezt a Bigyóbloggal! Részletek itt.


komment

Címkék: google mobil android google phone


2010.07.01. 12:18

Máris vége a Kinnek

Bigyó Felügyelő

Alig néhány héttel azután, hogy árulni kezdték a Microsoft mobilját, leállítják a fejlesztéseket - legalábbis ez a pletyka terjed az amerikai kütyüblogokon. Többen azt állítják, hogy a céghez közel álló források meg is erősítették ezt az információt. Az ok egyszerű, alig tudtak eladni néhányat, nem hivatalos adatok szerint csak ötszáz darab kelt el ennyi idő alatt a Kinből. Ezt nem erősítették meg, mindenesetre tény, hogy sokkal többet vártak a mobiltól. Mely egyébként egészen jól összerakottnak tűnt első pillantásra.

A Microsoft hivatalos közleménye azt mondja, hogy a jövőben a Windows Mobile 7-re koncentrálnak, és mégsem fogják ősztől Európában is árulni a Kint. A Windows Mobile csapatot összevonják a Kin csapatával. És együttműködnek a Verizonnal (Amerikában ennél a szolgáltatónál lehet kapni a mobilt), hogy eladják a meglévő készülékeket.

Nyerj egy 320GB-os külső merevlemezt a Bigyóbloggal! Részletek itt.


6 komment

Címkék: microsoft mobil kin


2010.07.01. 10:17

Nyerj külső merevlemezt a Bigyóbloggal!

Bigyó Felügyelő

Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló, bármi. Ha tudsz linket a képhez, videóhoz, még jobb, hiszen akkor a többiek is meg tudják nézni.

A játék egy hétig tart majd, a nyertest a kommentelők között sorsoljuk ki. A nem játékkal kapcsolatos kommenteket moderálni fogjuk, ne offoljatok. Hajrá!


103 komment

Címkék: játék merevlemez iomega


süti beállítások módosítása