Bigyóblog

2010.11.25. 08:44

Az 500 GB-os Delorean

Bigyó Felügyelő

Többször is írtunk már a 25 éves évfordulóját ünneplő Vissza a jövőbe trilógiáról, rengeteg visszaemlékezés, kütyü jelent meg ebből az alkalomból. A legjobb kütyü azonban talán az 500 GB-os Delorian, vagyis külső merevlemez. Rettentő drágán, 250 dollárért, de gyűjtőknek kötelező. Ha rajta lenne a három film, mindenféle extrákkal, még jobb lenne.

Via Übergizmo


21 komment

Címkék: film merevlemez


2010.11.24. 07:59

Érdemes böngészni Fekete Pénteken

Bigyó Felügyelő

Idén november 26-ra esik a Fekete Péntek, vagyis az amerikai karácsonyi szezon első napja. a vásárlók ilyenkor rohamozzák meg a boltokat, a kereskedők pedig hatalmas akciókkal készülnek a rohamra. A kereskedők sokkal korábban nyitnak, nem egyszer hajnali 4-5-kor kinyitják a kapukat. A vásárlók pedig éjféltől sorban állnak, nehogy lemaradjanak a limitált kedvezményekről.

Sorban állni nem tudunk Amerikában, de érdemes figyelni az online boltok kedvezményeit is. Ha csak a legnagyobb online kereskedőt nézzük, akkor is rengeteg jó ajánlatot találhatunk. Az Amazonon nem ritka ilyenkor az 50, 60, 75 százalékos engedmény sem (ha most rendelünk, karácsonyra ide is ér az ajándék). Itt tudjátok követni Twitteren az akciókat. De érdemes megnézni a külföldi kütyüboltokat, játékboltokat, elektronikai termékeket áruló üzleteket is, ezeknél is elcsíphetünk egy-egy jobb ajánlatot.

Ha van tuti tippetek, osszátok meg velünk kommentben!


39 komment

Címkék: amazon


2010.11.23. 11:09

Angry Birds béketárgyalás

Bigyó Felügyelő

Most végre megtudhatjuk, hogy miért olyan mérgesek a maradak és miért akarnak kinyírni minden disznót.


2 komment

Címkék: fun játék


2010.11.23. 08:40

Doktor Who csomagolópapír

Bigyó Felügyelő

Közeleg a karácsony, egyre több ilyen témájú poszt születik majd. Kezdjük a sort a nagy klasszikussal, Doktor Who-val. A sorozat témájához illő csomagolópapírt árulnak, kissé drágán (22 font 180 centiért), de amikor rajongónak veszünk Doktor Whos relikviát, mit számít az ár, ugye? (Az oldalon más Sci-fi sorozatos csomagolópapírt is találunk)


1 komment

Címkék: karácsonyra doctor who


2010.11.22. 13:17

Februárban jön a Playstation Phone

Bigyó Felügyelő

A Sony vezérigazgatója, Bert Nordberg ezzel a mondattal válaszolt a Playstation mobilt firtató kérdésre: ahol sok a füst, ott tűznek is kell lennie. Egyesek szerint ez azt jelentheti, hogy valóban jön februárban a régóta ígért Playstation mobil. A telefonon természetesen nagyon hangsúlyosan lesznek jelen a játékok.

Via Gizmodo


13 komment

Címkék: mobil playstation


2010.11.22. 10:33

600 ezer Galaxy Tab kelt el eddig

Bigyó Felügyelő

A megjelenése óta eltelt alig egy hónapban hatszázezer Galaxy Tabot adott el a Samsung. A tervek szerint még az idén el akarják érni az egymilliós számot, ami simán meglehet, ha ebben a tempóban folyik az értékesítés.


komment

Címkék: samsung galaxy tab


2010.11.22. 10:17

Jövő hétfőn jön az iPhone 4 a Vodafone-hoz

Bigyó Felügyelő

Sajtóközleményben és Twitteren is bejelentette a Vodafone, hogy november 29-től náluk is kapható majd az iPhone 4. A tarfiákról egyelőre semmit nem tudni, azt ígérik hamarosan azt is közzéteszik itt. A türelmetlenebbek írhatnak emailt, hogy azonnal értesítést kapjanak, ahogy kikerülnek a tarifacsomagok.


komment

Címkék: apple vodafone iphone


süti beállítások módosítása