Bigyóblog

2010.12.04. 09:10

Órába épített GPS a huszas évek dizájnjában

Bigyó Felügyelő

Lefordultam a székről, amikor megláttam ezt a GPS-es órát. A legjobb benne, hogy folyamatos figyelmet igényel, hiszen állandóan tekergetni kell a pontos helyzethez. Európatérkép is van benne, ha jól látom a Londonba vezető utat is mutatja. :)

Via Hoveringcat


11 komment

Címkék: fun óra barkács


2010.12.03. 21:05

Vissza a jövőbe videójáték

Bigyó Felügyelő

Itt az első trailer a vissza a jövőbe játékról. Kiváncsian várjuk, mit sikerült a kultikus filmből alkotni. Az alapsztori a traler szerint az, hogy meg kell menteni a Dokit, akit valamikor a múltban börtönbe zártak. Még egy megjegyzés, Marty hangját nem Michael J. Fox szinkronizálta, de a szinkronhang nagyon hasonlít az eredetire.

Via Gizmodo


3 komment

Címkék: játék film


2010.12.01. 09:33

Karácsonyi játék a Bigyóblogon

Bigyó Felügyelő

Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat.

Flexi óra

Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben.

G-Cube laptop skin

A fekete laptop unalmas, matricákkal vagy valamilyen skinnek kell feldobni. A Golden Sunset névre hallgató skin 15.4, 14, 13 inches laptopokra használható. Öntapadós, víz- és fányálló.

Mini USB kavárium

Medúzákkal. Az akváriumot fel kell tölteni vízzel, beletenni a medúzákat, hozzácsatlakoztatni a számítógéphez és élvezni, ahogy úszkálnak a medúzák.

Mikulás pendrive

Egy hét múlva jön a Mikulás, így ez is bekerült az ajándékok közé. 2GB-os a pendrive.

Mit kell tenni az ajándékokért. Nagyon egyszerű lesz a játék. Nézz körül az Egérboltban és kommenteld ide, melyik a legtutibb termék. Egy rövid indoklást is kérünk, miért éppen az tetszett. A játék egy december 10-ig tart, akkor sorosljuk ki a négy nyertest. Hajrá!


98 komment

Címkék: játék karácsonyra


2010.11.30. 08:24

Hamarosan jönnek a Facebook cipők

Bigyó Felügyelő

Egyelőre még csak tervasztalon létezik, de biztos vagyok benne, ha az Adidas, vagy valamely más sportszergyártó cég valóban piacra dobja ezeket a cipőket, hatalmas lesz rájuk a kereslet. Like vagy Dislike?

Via Übergizmo


9 komment

Címkék: concept


2010.11.29. 15:15

Marty McFly Jr. sapkája

Bigyó Felügyelő

A Vissza a jövőbe 25 éves évfordulója alkalmából most éppen Marty McFly fiának a baseball-sapkáját lehet megvásárolni 22 dollárért. Az Entertainment Earth oldalon egyébként érdemes körbenézni, még fluxuskondenzátort is vehetünk. 


8 komment

Címkék: fun film


2010.11.29. 11:11

Óratáska

Bigyó Felügyelő

Soha többet nem kérdezik meg az utcán, hogy mennyi az idő. Elég csak a táskádra nézni. Az óratáska leírásából nem derül ugyan ki egyértelműen, hogy működő óráról van-e szó, de az elem arra enged következtetni. ÉS nagyon olcsó, mindössze 18 dollár a táska.


1 komment

Címkék: táska óra


süti beállítások módosítása