Bigyóblog

2010.12.29. 13:52

Szerelj magadnak androidos tévét

Bigyó Felügyelő

Érdekes dologra készül a Vidtonic a jövő héten kezdődő CES-en. Bár nem hivatalos Google partnerek, tehát az androidos tévé sem hivatalos, a cég egy olyan szettet mutat be a kiállításon, mellyel össze leht barkácsolni saját androidos tévénket. A lényeg nagyon nagyvonalakban a következő: veszünk néhány kábelt, csatlakozót, egy lcd-panelt, házat, a szükséges szoftvereket, elővesszük a csavarhúzókészletet és nekállunk szerelgetni a nappali közepén.

Oké, elsőre nem mindenkinek lesz elérhető, meg aztán az árától is függ, mennyire lesz népszerű a geekek körében. A tervek szerint 2011 második negyedévére jelenik meg a platform, a felhasználók 2011 első ngyedévétől juthatnak hozzá a csomagokhoz. Kiváncsian várjuk a hivatalos bejelentést a CES-ről, hogy mi igaz az egészből, de addig is: összeszerelnéd a saját tévédet?

Via Übergizmo


22 komment

Címkék: tv android ces2011


2010.12.28. 10:40

Matrioshka Who

Bigyó Felügyelő

Fénysebességgel száguldott végig a neten az alábbi fotó. A 12 darabból álló szettben mind a 11 doktor megtalálható, plusz a Tardis. A legnagyobb doktor a legújabb, Matt Smith, utána jöb David Tennant, Christopher Eccleston. Az első doktor, William Hartnell nagyjából akkora mind egy nagyra nőtt babszem. Sajnos nem lehet megvásárolni a játékot, Molly Lewis festette ezeket karácsonyi ajándéknak.

Via Tv Overmind


4 komment

Címkék: játék karácsonyra doctor who