Bigyóblog

2011.03.24. 16:52

A Telenornál lesz kapható az Optimus 2x

Bigyó Felügyelő

Az LG kétmagos mobilja, az Optimus 2x a Telenornál lesz megvásárolható április elejétől. z Optimus 2x 1080p videókat is fel tud venni és le tud játszani, kijelzője 4 inches, 800x480 pixeles. Belső memóriája 8GB. Néhány hete kipróbáltam és tényleg nagyon gyors, pillanatok alatt betölt minden alkalmazás, böngészésnél pedig a reklámokkal teleterhelt oldalak is azonnal lejönnek.

Hdmi-n keresztül tévére kötve nagyon jó hd-képet ad, nem akadozik, nem ugrál. És a játékoknál is minőségi az ugrás, ráadásul kifejezetten dual-core-os mobilokra is fejlesztenek majd játékokat. Egyszóval jó a mobil, az egyetlen amit nem tudtunk kipróbálni, hogy mennyi ideig bírja az aksija. A mobilban Froyo lesz, de ezt majd Gingerbreadre upgradelhető.

Az árról még nem tudunk semmit, de azonnal jelezzük, ha kiderülnek az infók.


komment

Címkék: mobil lg telenor android


2011.03.23. 16:50

Szupervékony tablet a Samsungtól

Bigyó Felügyelő

Barcelonában már bemutatott egy 10 inches tabletet a Samsung, nos ez csak az elterel hadművelet volt. Gondolom, a Samsungnál ezt szeretnék terjeszteni. A lényeg, hogy az iPad 2 bemutatása után átdolgozták a Galaxy Tab 2-t és egy vékonyabb verzióval álltak elő. Ezenkívül még bemutattak egy 8,9 inches tabletet is, de ne szaladjunk előre.

A tíz inches tabletje kétmagos, első-hátsó kamerája full hd videót tud felvenni, Honeycomb fut rajta. Van benne microSD port, Ugyanannyiba kerül, mint az iPad2, a 16GB-os wifis változat 499 dollár.

A kisebbik tabletben ugyanolyan processzor kerül, mint a nagytesóba, a többi része is ugyanolyan, csak a kijelzője kisebb. A legolcsóbb változat 469 dollár lesz, a 32 GB-os pedig 569 dollárba kerül.

Via Engadget


59 komment

Címkék: samsung tablet


2011.03.22. 15:29

Itthon nem elérhető az Amazon App Store

Bigyó Felügyelő

Megjelenés után telepítettem az Amazon androidos App Store-t, be is léptem, ahogy kell. Kiválasztottam a kiemelt játékot, az Angry Birds Riót, ráklikkelek arra, hogy Get App, és kiírja, hogy nem sikerült. The Amazon Appstore for Android is not yet available in your region. Mily meglepő.. A biztonság kedvéért kipróbáltam egy másik alkalmazással is, de nem. Nem megy.


10 komment

Címkék: amazon android


2011.03.22. 14:44

Március 25-én jön az iPad 2

Bigyó Felügyelő

Újabb 25 országban lesz kapható az iPad 2, köztük Magyarországon is. A többi ország: Ausztrália, Ausztria, Belgium, Kanada, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Izland, Írország, Olaszország, Luxemburg, Mexikó, Hollandia, Új Zéland, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Kiráyság.


1 komment

Címkék: apple ipad


2011.03.21. 14:38

Emlékezik a NASA

Bigyó Felügyelő

A Spase Shuttle program előtt tisztelgett a NASA pénteken, több ezren gyűltek össze a fotóra.

Via GeeksAreSexy


komment

Címkék: youtube


2011.03.21. 13:08

Holnap jön az Amazon Android AppStore

Bigyó Felügyelő

Egy megbízható forrás legalábbis ezt állította a Wirednek. Az Amazon először szeptemberben beszélt arról, hogy egy alkalmazásboltot indít androidos készülékeknek, néhány napja meg is jelentek az első képek a boltról. Most pedig arról szólnak a hírek, hogy már holnap elindulhat a bolt. 

Az appstore-ban szűrt alkalmazások lesznek, vagyis az Amazon rostáján kell átmenniük az alkalmazásoknak. A fehasználók egy amazonos alkalmazáson keresztül tudnak majd vásárolni a boltban. Itthon ez azért lehet érdekes, mert így végre mi is vásárolhatunk alkalmazásokat, a Google Market ugyanis még mindig nem tette lehetővé, hogy fizetős appokat töltsünk le.


1 komment

Címkék: amazon android


2011.03.21. 12:51

Robotmatrjoska

Bigyó Felügyelő

Sokat nem kell szövegelni ehhez, a matrjoska babákat mindenki ismeri. A hagyományoson a legnépszerűbbek valamiért a politikusos babák - szerintem azonban azok elég bénák. Ez a robotos azonban nagoyn bejön. És csak 14 dollár az Amazontól.

Via GeekAlerts


komment

Címkék: dizájn játék matrjoska


süti beállítások módosítása