Bigyóblog

2011.04.07. 13:47

Az összes Doktor egy Tardisban

Bigyó Felügyelő

Ma Doctor Who napot tartunk, találtunk még egy szuperjót. Az összes Doctort megvehetjük egyben, egy Tardisban. ráadásul nem is annyira drágán, mint azt gondoltam volna, 99,99 dollárt kérnek érte. Na kinek melyik a kedvenc Doctora?

Via GeekAlerts


3 komment

Címkék: játék doctor who


2011.04.07. 09:21

Doktoros pólók

Bigyó Felügyelő

Nem is igazán póló, ez már-már jelmez. Négy pólót árulnak egyelőre, a korai doktorok öltözködési stílusával. A negyedik, ötödik, hatodik és hetedik doktor pólója kapható majd dáprilis végétől. Reméljük az új Doktor Who rajóngókat sem felejtik el és a legújabb doktorok is sorra kerülnek majd.

Via GeekAlerts


Címkék: póló doctor who


2011.04.06. 09:15

Őrült órák

Bigyó Felügyelő

Nu Pop Movement Srazy Hour Watches - már a neve sem egyszerű, az idő leolvasásához pedig kisebb tanfolyam kell. Az órákon a számok alatt LED-ek vannak. A kék LED jelenti az órát, a Piros a percet, ha mindkettő ugyanarra a számra mutat, akkor pedig lilán világít. Ha tehát a 3-as szám kék, az egyes piros, akkor 3 óra 5 perc van. A számok ugyanis azt mutatják, hogy a nagymutató hol áll, vagyis öt percenként növekszik. Hogy pontosabban is meg tudjuk határozni az időt, meg kell nézni a számlap alján lévő négy pici pontot, ezek mutatják ugyanis a perceket.

Az órák egyelőre csak előrendelhetők, ötven dollárért.

Via GeekAlerts

Játék a Bigyóbloggal, csak egy kérdésre kell válaszolni és szuper kütyüket nyerhettek! Ide kattints!

 


4 komment

Címkék: dizájn óra


2011.04.05. 11:46

Kémfotókon az Xperia 10 mini pro utódja

Bigyó Felügyelő

Kínában kapták le az Xperia 10 mini pro utódját, az SK17i vagy Mango kódnévre hallgató telefont. Egyelőre csak annyit látni a készülékből, hogy Android 2.3-as, vagyis Gingerbread van rajta és kihúzható full qwerty-s billentyűzete van.

Nagyon kiváncsian várjuk a mobilt, a Sony Ericsson minitelefonja ugyanis nagyon tetszett nekünk - a mini és a mini pro is.

Via Engadget

Játék a Bigyóbloggal, csak egy kérdésre kell válaszolni és szuper kütyüket nyerhettek! Ide kattints!


11 komment

Címkék: mobil sony ericsson android


2011.04.05. 08:52

Evőbábúk

Bigyó Felügyelő

Ne játssz az étellel, játssz az evőeszközöddel! Su Jo-yin dizájner álmodta meg ezeket az evőeszközöket.

Via Yanko Design


Címkék: dizájn konyha


2011.04.04. 13:41

Sony tablet jön nyáron?

Bigyó Felügyelő

A japán Nikkei napilap szerint a Sony Android 3.0-s tablettel rukkol elő nyáron. A honeycombos gépet először AMerikában árulják majd. Egyelőre semmit nem tudni a tabletről, az újság honlapjáról azóta eltávolított cikkben állítólag Howard Stinger, a Sony vezérigazgatója erősítette meg a hírt.

Via CrunchGear


Címkék: sony tablet


2011.04.04. 10:05

Játék a Bigyóshoppal!

Bigyó Felügyelő

Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék egyikére.

És az ajándékok:

Floppy disc jegyzet

Splitterbot

Objektív bögre

A játék most indul és vasárnapig tart. Ezután sorsoljuk ki a szerencséseket. Hajrá! :)


93 komment

Címkék: játék bigyoshop