Bigyóblog

2011.04.15. 14:42

Fehér iPhone 4, haha

Bigyó Felügyelő

Lassan vicckategóriába megy, ami a fehér színű iPhone körül zajlik. Egy éve, hogy jól értesültek tudni vélik, hogy most már aztán tényleg itt lesz. És most megint felütötte fejét a pletyka, de most már tényleg jön, maga az Apple mondta. Állítólag. Írja a Wall Street Journal. Szóval akkor elvileg van egy hivatalos megerősítésünk, a fehér iPhone 4 tavasszal jön. 


3 komment

Címkék: mobil apple iphone


2011.04.12. 15:45

Kétmagos az új HTC mobil

Bigyó Felügyelő

Európában Sensation névre hallgat a HTC új mobilja, amit Londonban mutattak be. Pont a napokban teszteltem a Desire S és az Incredible mobilokat és arra jutottam, hogy bizony valamit fel kell mutatni a cégnek, ha nem akar nagyon lemaradni a többi gyártóhoz képest. Most úgy tűnik megtették.

A Sensation 4,3 inches SLCD 540x960 pixeles felbontású hatalmas mobil. Jó, hogy nagyobb lett a felbontása, de személy szerint nagyon sajnálom, hogy nem tudnak szakítani a péklapát mérettel és pk is ilyen nagy mobillal jöttek ki. A mobilban kétmagos 1,2 GHz-es Snapdragon processzor van és persze a Gingerbreaddel jön piacra - ehhez még hozzácsapják a Sense 3.0-t is. A kamerája 8 megapixeles és 1080p-s videókat is tud készíteni. Belső tárhelye 1 GB és 768 MB RAM van benne, microSD kártyával bővíthető és hdmi-n keresztül csatlakoztatható például tévéhez.

Május közepétől kapható Angliában, Németországban és néhány kiemelten fontos európai piacon.

A másik HTC-vel kapcsolatos hír szintén Londonból, hogy május 9-én jön a tablet, a Flyer.


27 komment

Címkék: mobil htc android tablet


2011.04.12. 10:47

Még olcsóbb a Kindle

Bigyó Felügyelő

 

Az Amazon legújabb akciójában 114 dollárért lehet Kindle-t vásárolni. Ez egy speciális Kindle, szponzorált képernyővédőkkel, vagyis az írók arcképe mellett néhány cég hirdetése jelenik meg a kijelzőn, amikor éppen nem olvasunk. Maguk a hirdetések nagyon igényesek, így fel sem tűnik, hogy az valójában reklám.

Egyelőre előrendelni lehet csak a szponzorált Kindle-t, ráadásul csak Amerikában. De ha van ott ismerős, aki el tudja hozni, érdemes rendelni.


1 komment

Címkék: amazon amazon kindle kindle


2011.04.11. 13:23

And the winner is...

Bigyó Felügyelő

Játszottunk a Bigyóshoppal és most sorsolunk. Nagyon könnyű volt a kérdés, sokan válaszoltaltok is. Érdekes, hogy nagyon sokan válaszottátok ugyanazokat a termékeket az egyébként elég nagy választékból.

Nézzük akkor a szerencséseket:

A Floppy disc jegyzetet rgranc nyeri. A Splitterbotot nyjozsi2, az Objektív bögrét pedig bjork kapja.

A nyerteseknek gratulálunk, émailben értesítünk mindenkit.


Címkék: játék bigyoshop