Bigyóblog

2011.01.13. 13:03

Hova vezet ez az ajtó?

Bigyó Felügyelő

A Flickr egyik felhasználója töltötte fel a fényképet, egyik szobájába nyílik a Tardis ajtaja.

Via The Daily What


komment

Címkék: fun doctor who


2011.01.13. 10:07

Jön az Angry Birds társasjáték

Bigyó Felügyelő

Műanyag madarak, műanyag malacok és műanyag állványok - a Mattel, a világ egyik legnagyobb játékgyártója rámozdult a népszerű játékra és kiadja a társasjáték verziót. A hírek szerint májusban vásárolható meg a játék 15 dollárért, nagyjából háromezer forintért (plusz a szállítási költség persze). A madaraknak persze nincsenek különleges képességeik, mint a mobilos játékban, csak repülnek és rombolnak. De így is viccesnek tűnik.


11 komment

Címkék: játék


2011.01.12. 08:14

Műkörömkészítő-automata

Bigyó Felügyelő

Japánban imádják a különböző automatákat: az unalmas italautomatákon vásárolhatunk rizst, mp3-lejátszót, telefont, zoknit automatából. Nem meglepő tehát, hogy náluk jelent meg az első olyan műköröm-automatája, mely tetszés szerinti képeket fest körmünkre. A teendő: betesszük a kezünket a nyílásba, kiválasztjuk a nekünk tetsző ábrát, ráhelyezzük a képen a körmünkre és várunk. Pillanatokon belül kész a műremek.

Via Engadget


15 komment

Címkék: dizájn automata furcsa ötlet


2011.01.11. 11:22

50 dolláros iPhone

Bigyó Felügyelő

Minket nem érint ugyan, de Amerikában 49 dollárra vitték le az iPhone 3Gs árát, persze két éves hűségnyilatkozattal, szerződéssel, mindennel. Előszöt az AT&T, majd a hovatalos Apple Store is levitte az árat. Nem is ez a lényeg, hanem a tendencia. Valamivel több mint fél évvel az iPhone 4 megjelenése után az előfizetők megvehetik az egyel régebbi modelt. Vajon itthon is követik az amerikai példát?


4 komment

Címkék: mobil apple iphone


2011.01.11. 09:34

Ujjas cipő

Bigyó Felügyelő

Természetesen japán őrületről van szó, el is tudom képzelni, hogy a fiatalok körében népszerű az ujjas cipő. Én valószínűleg bele sem tudnám erőltetni a lábujjaimat egy ilyenbe. De azért felpróbálnék egyet.

Via Inspire Me Now


11 komment

Címkék: dizájn furcsa ötlet


2011.01.10. 16:14

Képregényhősök a Mimocótól

Bigyó Felügyelő

Manapság, amikor már mindenki pendrive-okkal a zsebében szaladgál, nem könnyű kitűnnie egy cégnek. A Mimoco különleges pendrive-ok készítésére specializálódott, egész sorozataik vannak egy-egy témakörben. Itt a Bigyóblogon is bemutattuk hatalmas sikerű Star Wars sorozatait (mert nem csak egy volt). Most a képregényhősök vannak soron, elsőnek is a Batman világa. Batman, Robin, Joker és Catwoman vásárolható majd meg ebből a sorozatból. De a hírek szerint később jön majd a többi képregényhős is. Ti kit szeretnétek?

Via OhGizmo!


3 komment

Címkék: dizájn pendrive


süti beállítások módosítása