Bigyóblog

2011.05.19. 14:23

Zoknit a zoknisfiókba

Bigyó Felügyelő

És ezt szó szerint kell érteni, a zoknikat a zokni alakú fiókba kell tenni, a pólókat pedig a pólóalakú fiókba. Lányoknál persze szoknyalakú a fiók. Remek ötlet, és szerintem nem csak gyerekszobába való, felnőtteknek ugyanolyan jó lehet.


1 komment

Címkék: dizájn ruha


2011.05.18. 09:23

Hippibusz sátor

Bigyó Felügyelő

Nyár, fesztiválszezon, nyaralás, sátrazás. Választhatunk hagyományos sátrat is, de mennyivel menőbb egy ilyen Volkswagenes minibuszos sátorban aludni. Teljesen olyan, mintha autó is lenne alatta. Három színben kapható: sárga, piros és kék. Belül két lakrészre osztható, az egyik 213, a másik 175 cm hosszú. Magassága nagyjából 180 centi, így (majdnem) fel is lehet egyenesedni benne. Háromszáz fontba kerül.

Via GeekAlerts


8 komment

Címkék: fun


2011.05.17. 16:12

Legót vittek a világűrbe

Bigyó Felügyelő

Tegnap utolsó alkalommal lőtték fel az Endeavourt. Rengeteg mindent vitt az űrállomásra, de amiről mi is beszámolunk, hogy a világon először legót is vitt magával a világűrbe. Természetesen űrhajós legót, azt a szettet, amit itthon is lehet kapni a játékboltokban. Legalábbis néhány darabot belőle.

Az első ember, aki legózni fog a világűrben Cady Coleman űrhajós lesz. Nemcsak szórakozásból, de egyben megmutatja a gyerekeknek, hogyan viselkednek a gravitáció nélküli űrben a darabok és a szerkezetek. A Földön a tanárok is megépíthetik ugyanazokat a formákat, így a gyerekek látni fogják a különbséget is.

Hogy mit csinálnak az apró darabokkal, melyek könnyen elszállhatnak az űrhajóban vagy az űrállomáson? Coleman zárt térben épít majd egy inkubátor szerű üvegdobozban, ahonnan nem tudnak kirepülni az építőkockák.

Via Gizmodo


32 komment

Címkék: játék lego


2011.05.17. 12:50

Négymagos tablettel jön az Amazon

Bigyó Felügyelő

Nem is egy, hanem egyszerre két tabletet is kiad az Amazon egyes források szerint. Mindkettőt még az év vége előtt piacra dobják. A belépő szintű tablet kódvene Coyote lesz, Nvidia Tegra 2 lesz az alapja. A nagytestvér pedig a Hollywood becenevet kapta, Nvidia T30 Kal-El alapokon, ami már quadron processzor és 500 százalékkal gyorsabb, mint a kétmagos Tegra 2. Egyelőre csak ennyit tudni, a tabletek méretéről és egyéb adatairól még nincsenek pletykák.

Via BGR


komment

Címkék: amazon tablet


2011.05.17. 11:31

Plants vs Zombies

Bigyó Felügyelő

Két újabb legendás játék tart az Andoridra, a PopGames gyártója végre elkészítette a Plants vs Zombies és a Chuzzle androidos változatát. Csak az előbbivel játszottam, azt is pc-n, és tényleg remek időtöltés. Az első két hétben az Amazon Appstore-ban lehet majd megvenni, később majd más marketekből is. A megjelenés napján ingyen lehet majd letölteni a két játékot, később pedig 2,99 dollárért lehet majd megvásárolni.

Via ReadWriteWeb


1 komment

Címkék: játék android


süti beállítások módosítása