Bigyóblog

2011.06.05. 10:09

Hatalmas bajuszmágnes

Bigyó Felügyelő

Hűtőkre, autókra, egyéb látható felületekre. Már csak el kell nevezni a hűtőt és/vagy autót egy bajszos hírességről. Ötletek?

Via GeekAlerts


4 komment

Címkék: fun dizájn hűtőmágnes


2011.06.04. 10:04

Dalek sörnyitó

Bigyó Felügyelő

Inkább egy bogárra emlékeztet két nagy csáppal, nem egy Dalekre a Doctor Who-ból. Szerintetek:

Via GeekAlerts


2 komment

Címkék: dizájn doctor who


2011.06.03. 15:43

Húsz új játék a Xperia Playre

Bigyó Felügyelő

Nagyon sok új játékot ad ki az Xperia Playre a Sony Ericsson, húsz új játékot mutatnak be az eddig sem kicsi kínálat mellett, ezek közül tíz csak a Playen érhető el. Az új játékokat a jövő héten mutatják majd be az E3 rendezvényen. A játékok között lesz a népszerű Minecraft is, mely már nyolcmillió rajongót tudhat magáénak és állítólag napi ötvenezerrel nő a felhasználók száma. Ezen kívül több klasszikus Playstation 1 játékot optimalizáltak erre a felületre.

Hogy magyar vonatkozású hírrel folytassuk: arról egyelőre semmi információnk nincs, hogy pontosan mikor tervezi itthon is piacra dobni a Sony Ericsson a Playt. Többször beszéltünk már velük erről, a mobilt bemutató tájékoztatón azt mondták, hogy majd akkor, amikor a Google Anrdoid Marketről lehet fizetős alkalmazásokat vásárolni, hiszen a mobil lényege, hogy játékokat vásárolnak rá a felhasználók. Ez néhány hete már nem akadály, így hamarosan jöhet itthton is a mobil. A pletykák szerint még az idén, talán ősszel dobják piacra a Playt.

 


komment

Címkék: mobil játék sony ericsson android


2011.06.03. 13:25

Késélező

Bigyó Felügyelő

Kést élezni unalmas, én legalábbis nem szeretem, ezért csak a hússzeletelő késem éles. Arról nem is beszléve, hogy évekig tartott, míg megtaláltam az a késélezőt, mely kényelmes is és élezi is a kést. Ha korábban látom ezt a példányt, lehet, hogy több éles késem lenne otthon.

Via OhGizmo!


52 komment

Címkék: dizájn konyha


2011.06.02. 13:17

Rendezett dobozos sörök

Bigyó Felügyelő

Ha már dobozos sort és üdítőt vásárolunk, nem árt, ha a hútőben nem foglalja el az egész alsó polcot. Ezzel a megoldással egyrészt kevesebb helyet foglal, másrészt egyszerre többet is felmarkolhatunk anélkül, hogy kiejtenénk a kezünkből. Roppant olcsón lehet hozzájutni a négyes pakkokhoz, alig három dollárért a miénk lehet, plusz a szállítási költség.

Via GeekAlerts


5 komment

Címkék: dizájn konyha


2011.06.01. 12:21

Ghostbusters hátizsák

Bigyó Felügyelő

Szellemeket nem valószínű, hogy be tudunk fogni vele, de a laptopunk biztosan belfér. Ráadásul a kiegészítő "fegyverben" még több dolgot el tudunk helyezni. Negyven dollár a ThinkGeeken.

Via GeekAlerts


komment

Címkék: dizájn táska


2011.05.30. 10:42

Képek az Asus Padfone-ról [Update]

Bigyó Felügyelő

Az Asus ma mutatja be a Padfone készülékét, ami valójában egy okostelefon és egy dokkoló. Még nincsenek pontos részletek, hogyan fog működni a Padfone, milyen paraméterekkel rendelkezik a mobil és a tablet-dokkoló, de néhány kép nyilvánosságra került. Hamarosan jelentkezünk a részletekkel is.

[Update 1] Mint a bemutatón kiderült, amobil 4,3 inches, a tablet 10,1 inches lesz. A két kütyü csatlakozása folyamatos lesz, vagyis ha éppen emailt olvasunk a telefonon és közben csatalkoztatjuk, akkor a tableten folytathatjuk az email olvasását. Állítólag ha merül a mobil aksika, nyugodtan csatalkoztathatjuk, mert automatikusan átvált a tablet aksijára ilyenkor, így hosszabban lehet használni a készüléket.

Via Pocketnow


17 komment

Címkék: asus tablet


süti beállítások módosítása