Bigyóblog

2011.06.24. 07:51

Sea Ray lesz az első windowsos Nokia

Bigyó Felügyelő

Akkor most mindenki tegye el a kamerákat, fénykpezőgépeket, mert mutatok valami nagyon titkosat - állítólag ezt modta Stephen Elop, a Nokia vezérigazgatója. Majd megmutatta a Sea Ray névre keresztelt telefont, mely az első windowsos mobilja lesz a Nokának. Persze mondanunk sem kell, hogy nem mindeki tett eleget a felszólításnak - melyet valószínűleg maga Stephen Elop sem gondolt komolyan - és rengeteg fotó jelent meg az említett telefonról.

Via Engadget


60 komment

Címkék: mobil nokia windows phone


2011.06.23. 14:55

Itt az Angry Birds társasjáték

Bigyó Felügyelő

Mentsd meg a tojásokat! Az Angry Birds az utóbbi évek egyik legnépszerűbb mobilos játéka, így szerintem senkinek nem kell magyarázni, miről szól. Már nagoyn sok offline klónját láttuk a játéknak, most elkészítették a társasjátékot is. Apró építőkockákból fel kell építeni a pályákat, elhelyezni a malacokat és kilőni a madarakat. Nemcsak random pályákat építhetünk, bár kétségtelen az izgalmasabb, kártyákon mutatják, milyenre kell építeni adott szinten az adott pályát. Még azt is megmondják, hány pontot kaphatunk a lerombolásért. Harcra fel!

Via ThinkGeek


13 komment

Címkék: játék angry birds


2011.06.23. 10:16

A luxus és a space invaders találkozása

Bigyó Felügyelő

Limitált szériás space invaderes óra. Láttunk már hasonló órákat, de ez mindenen túltesz. A nappali és az éjjeli verzió is nagyon tetszik. A nappali ugye színes figurás, az éjjeli változatban pedig világítanak a támadók. 78 darab készül mindegyikből és tízezer dollár az ára.

Via Obvious Winner


2 komment

Címkék: dizájn óra


2011.06.22. 10:09

Még az idén jön a windowsos Nokia

Bigyó Felügyelő

A CommunicAsia konferencián erősítette meg a Nokia vezérigazgatója, Stephen Elop, hogy még az idén bemutatják az első Windows Phone-nal felszerelt Nokiát. Ezt azért tartotta fontosnak megjegyezni, mert néhány pletyka azt állította, hogy a mobil bemutatása 2012-re csúszik. Az azonban igaz, hogy csak 2012-ben lesz majd megvásásrolható a készülék. A Windows Phone-ra készülés ellenére a Elop azt is bejelentette, hogymég tíz új Symbianos készüléket dobnak piacra a következő 12 hónapban.

Via BGR


1 komment

Címkék: mobil nokia


2011.06.22. 07:55

Nem tud fekete MacBook Airt készíteni az Apple

Bigyó Felügyelő

Ha fekete van, fehér kell. Ha fehér van, akkor feketét akar a nép. A legújabb pletykák szerint az Apple akarna, de nem tud fekete színű MacBook Airt gyártani. A minőség nem éri el az elvártat. Egy névtelen Apple-dolgozó súgta ezt meg a Macroumorsnak, miután azon filóztak, hogy vajon a következő Air-szériában lesz-e fekete modell is. Ráadásul nemcsak az Airrel, hanem a Próval is próbálkoztak, sikertelenül.


48 komment

Címkék: apple macbook macbook air


2011.06.21. 15:20

A Nokia N9

Bigyó Felügyelő

Új okostelefont mutatott be a Nokia, a MeeGo alapú N9-et. A cég azzal teszi különlegesség a mobilt, hogy semmilyen gombot nem tett az előlapjára, se fizikait, se érintőgombot. Emiatt mondhatjuk azt is, hogy ez az első gombok nélküli telefon, csak ujjmozdulatokkal lehet irányítani, navigálni. A menü gomb például a széléről indított simító mozdulattal helyettesíthető.

A mobil MeeGo rendszerű. Kijelzője Amoled, 3,9 inches, karcmentes, domború üveg. Van benne egy 8 megapixeles kamera, mellyel hd-felvételeket is lehet készíteni. Tárhelye 16 vagy 64 GB-os, három színben kapható majd. Arról még nincsnek hírek, mikortól kapható és mennyiért, csak annyit mondtak, hogy még az idén megvásárolható lesz.


7 komment

Címkék: mobil nokia


2011.06.21. 14:07

Napelemes netbook

Bigyó Felügyelő

Nemsokára Amerikában is megvásárolható a Samsung napelemes netbookja. Az NC215S névre hallgató gépen egy hatalmas napelem van, ezzel tölthető az akkumulátor. Állítólag két órát kell napon tölteni, hogy egy órányi üzemidőt kapjunk, ami elég jól hangzik.

A netbooknak 10,1 inches 1024x600 pixeles a kijelzője, 1 GB RAM van benne, 1,66 GHz-es dual-core Intel Atom N570 processzora. Maga a hatcellás aksi napelem nélkül is elég sokáig bírja, állítólag 14,5 órát átlagos használat mellett. Ezentúl a mező közepén is használhatjuk a gépet anélkül, hogy a lemerüléstől félnénk.

Via Akihabara


14 komment

Címkék: samsung napelem netbook


2011.06.20. 16:51

Tardis-bögre

Bigyó Felügyelő

Kicsit szögletes, ami nehezíti az ivást, de Dr. Who-s, úgyhogy idevaló.

Via GeekAlerts


3 komment

Címkék: bögre doctor who


2011.06.20. 13:46

Miniburger-készítő szett

Bigyó Felügyelő

Egy harapásban benne van minden. Burgerfalatkák, miniburger, ahogy tetszik. Egy egész szettet vásárolhatunk, mellyel elkészíthetjük ezeket a miniszendvicseket. Jár hozzá a húsformázó, a grillező és a kenyérvágó. Mindezt 23 dollárért.

Via GeekAlerts


1 komment

Címkék: dizájn konyha


süti beállítások módosítása