Bigyóblog

2011.07.06. 10:26

Holy crap és shit radír

Bigyó Felügyelő

Évek óta nem hasnáltam radírt, nem írok ceruzával, nincs rá szükségem. Nemrég azonban valamelyik üzletben láttam olyat, amilyet én is használtam régen, talán a legegyszerűbbet, az elefántosat. Most meg szembejött velem a Readerben a vicces feliratos radír (néhány másik irodai kiegészítővel). Holy, crap, Shit és a többi. Nem mondom, hogy azonnal vennék, de szinte kedvem támadt firkálgatni és utána radírozni.


2 komment

Címkék: dizájn iroda


2011.07.05. 11:22

Brutálgyors SSD kerülhet a MacBook Airbe

Bigyó Felügyelő

Mindenki arra számít, hogy az Apple új MacBook Airt dob piacra valamikor júliusban. Az azonban még nem teljesen világos, hogy miben lesz más és főleg jobb, mint a mostani sorozat. Az egyik japán alaktrészgyártó honlapján, a Macotakara.jp-n feltűnt információk szerint a legújabb fejlesztésű 19 nanométeres NAND chip lesz benne, és ezeket beépítik az alaplapba, vagyis nem a megszokott mSATA módon kapcsolódnak. Ez pedig azt is jelenti, hogy az eddiginél sokkal gyorsabbak kommunikálnak, akár 400 Mbps-szel.

Via Gizmodo


komment

Címkék: apple macbook air


2011.07.04. 15:57

Lego plüss

Bigyó Felügyelő

Egy baja van a legónak, nem lehet öltelgetni - gondolta valaki és megalkotta a lego plüssfigurát, hogy a legfanatikusabbakis ki tudják elégíteni szeretetéhségüket. A 30 centis játék 15 fontért rendelhető meg a Fireboxtól vagy a Gizootól. Ja, és le lehet venni a sapkáját.

Via GeekAlerts


2 komment

Címkék: játék lego


süti beállítások módosítása