Bigyóblog

2011.01.23. 18:15

Február közepétől kapható a Xoom

Bigyó Felügyelő

Az Engdget információi szerint Amerikában február 17-től lehet megvásárolni a Motorola új tabletjét, a Xoomot a Best Buyban. Az infó egy belső Best Buy dokumentből való. Ez az egyik legjobban várt tablet azok közül, amit a CES-en bejelentettek, így sokan kíváncsiak az árára is. Biztosan persze nem tudni, de állítólag 699 dollárba kerül majd, ami 140 ezer forint körül van.


24 komment

Címkék: motorola android tablet


2011.01.20. 12:30

Új Doctor Who figurák jönnek

Bigyó Felügyelő

A BBC új, Playmobil-szerű játékfigurákat ad ki a jelenlegi Doctor Who szereplőiről. A figurák mellett fel lehet építeni a sorozat világát is, ahol a mostani Doctorostul, Amystül, dalekestül,  cybermenestül ígéri a BBC. Az új játéksorozatot tavasszal mutatják be a londoni játékkiállításon. A két főszereplő, Matt Smith és Karen Gillian már látta a figurákat. Matt Smith azt nyilatkozta, hogy nagyon furcsa volt a saját képmásával szembesülnie a Doctorként. Annak mindenesetre nagyon örül, hogy az elmaradhatatlan Sonic Screwdriver ott van a Doctor kezében, így nem kell félnie az ellenségektől. Karen Gilliannek is tetszett Amy Pond figurája, bár ő is furcsán érezte magát, amikor először meglátta a játékot.


komment

Címkék: játék doctor who


2011.01.20. 10:17

Három tablettel rukkol elő a HTC

Bigyó Felügyelő

Fél éven bellül három tabletet dob piacra a HTC. A legelső készüléket Flyernek nevezik majd, március környékén lehet majd megvásárolni AMerikában. A Flyerről az a hír járja, hogy nagyon hasonlít majd a Desire mobilra, 2.3-as Android lesz benne, de majd update-elni lehet 3.0-ra, amikor megjelenik a tabletekre optimalizált operációs rendszer. Ennél többet nem tudni róla, azt az alapvető információt sem, hogy mekkora lesz a gép. A következő a HTC Scribe lesz, mely egy 7 inches, Android 3.0-s tablet lesz, valószínűleg a februári barcelonai Mobile World Congressen mutatják be. A tervek szerint sietnek a paicra lépéssel, meg szeretnék előzni a Motorola Xoomot és a RIM PlayBookot.

Via The Next Web


2 komment

Címkék: htc android tablet


2011.01.18. 14:58

Tetriscukor

Bigyó Felügyelő

Kockacukor, de nem kocka hanem mindenféle, Tetrisből ismert alakúra formált cukor. Kávéba, teába. És játszani, ha mondjuk édesítővel isszuk, de nem akarunk kimaradni a buliból. A játék: random kivesszük a zacskóból és megpróbálunk építeni. Akinél összedől, az kapja az összeset. Na? :)

 

 

Via LikeCool


1 komment

Címkék: dizájn


2011.01.17. 14:53

Angry Birds sapkák

Bigyó Felügyelő

Csúcsára jár az Angry Birds őrület, a játék után itt vannak (vagyis voltak, mert sold out) a sapkák. Mi jön még, egész alakos felnőttjelmezek és embernagyságú csúzlik?

Via GeeksAreSexy


3 komment

Címkék: mobil dizájn játék angry birds


2011.01.17. 12:47

A legijesztőbb 3D technológia!!

Bigyó Felügyelő

Igaz, hogy szemüveg nélkül nézhetjük - nem - a 3D filmeket, de azért ezt egy icipicit túlzásnak érzem - még nézni is rossz. Az aktív 3D ugye úgy működik, hogy két kamerával veszik fel a jelenetet, az egyik a bal- a másik a jobb szem szemszögéből. A tévén a két kép nagyon gyorsan váltakozik, a szemüveg váltakozva takarja el a jobb, illetve bal szemet. Az agyunk pedig úgy rakja össze a képet, mintha 3D-ben lenne (van mélysége). A technológia hátránya, hogy szemüveg nélkül két egymáson lévő eltolt képet látunk, így teljesen élvezhetetlen. Az eddigi legbizarabb, de egyben legviccesebb megoldást a fenti videón láthatjuk egy francia sráctól. (:D)

Via Engadget


20 komment

Címkék: tv fejlesztés 3d aprilis 1


süti beállítások módosítása