Bigyóblog

2011.08.19. 12:23

Októberben jöhet a Nexus Prime

Bigyó Felügyelő

Az új Google telefon, immár a harmadik generációs Nexus, októberben jelenhet meg. Prime lesz a neve - valószínűleg -, Android 4.0, vagyis Ice Cream Sandwich fut rajta. A többi részlet csak pletyka, valószínűleg 720p-s, 4,5 inches Super Amoled lesz a kijelzője, 1,5 GHz-es dualcore processzorral.


Via BGR


komment

Címkék: google mobil android google phone


2011.08.18. 10:07

Robotvilág

Bigyó Felügyelő

Ha azt mondom robot, nemcsak a Terminátorról, Transformersekről, R2-D2-ról és C-3PO-ról beszélhetünk, vannak az ismeretlen robotok is, mellyekkel körülvehetjük magunkat. Robotos napjaimat élem, így Jóljár Jolán felkérésére is robotokat álltam neki keresni az eBayen. Kincsesbányára bukkantam.


komment

Címkék: ebay robot


2011.08.17. 08:19

Jégrobotok

Bigyó Felügyelő

Most, hogy az idei nyárhoz képest szokatlanul meleg van, végre meg tudjuk mutatni az aktuálisan kedvenc jégkockakészítőnket. A jégrobotokat. Például innen rendelhető.

Via GeekAlerts


1 komment

Címkék: konyha robot jég


2011.08.16. 17:27

Megint lehet árulni a Galaxy Tabot

Bigyó Felügyelő

Muhahahaha. A német bíróság ma úgy döntött, hogy mégis lehet árulni a Galaxy Tabot az Európai Unióban, kivéve Németországot. Állítólag rájöttek arra, hogy nem rendelkezhetnek az egész EU-ra vonatkozóan, és a dél-koreai Samsungról sem hozhatnak döntéseket. Augusztus 25-én jön a következő forduló. Vagy hamarabb. Ez tényleg vicces.


3 komment

Címkék: apple samsung tablet


2011.08.16. 10:23

Hazudik az Apple?

Bigyó Felügyelő

Nem olyan széles, nem olyan fekete és még a kezdőképernyője sem ilyen alapból - ennyire hülyének néz mindenkit az Apple? Ha igaz, akkor a cég meghamisította a német bíróságra beadott bizonyítékokat, a Samsung Galaxy Tab képét kissé átrajzolták. Egy holland újság jött rá a turpisságra, ő közölte a fenti képeket is.

Mint látni, nem is kicsit rajzolták szélesebbre a Galaxy Tabot, eltüntették a Samsung feliratot is a gépről, valamint feketébbre színezték a keretet is. A kezdőképernyőre pedig kipakoltak néhány ikont és elforgatták 90 fokkal, hogy jobban hasonlítson. Aki látott már androidos tabot és annak a kezdőképernyőjét, tudja, hogy nem így néz ki alapból.

A német bíróság a múlt héten betiltotta a Galaxy Tab árusítását az EU-ban, mert szerintük formatervet sértett. A következő forduló augusztus végén lesz, amikor is a Samsungot is meghallgatják az ügyben. Kiváncsian várjuk.

Via PC World


163 komment

Címkék: apple samsung tablet


2011.08.16. 10:06

Star Trek kölni

Bigyó Felügyelő

Nem, ez nem vicc. Illetve vicc, de tényleg létezik. Star Trekes férfi kölniket lehet rendelni, darabját 25 fontért. Van a Tiberius (ez Kirk kapitány középső neve, ugye), van a Shirtless Kirk (ezt a legmacsóbbaknak ajánlják, gondolom). Van a Sulu és a Pon Farr, ez utóbbit a vulcáni párzási szertartásról nevezték el. Stílusos a csomagolás, az illatról nem tudunk nyilatkozni, de minden rajongó örülne egy ilyen ajándéknak. 

Via GeekAlerts


11 komment

Címkék: fun star trek


2011.08.16. 09:31

Kisebb, gyorsabb Defy

Bigyó Felügyelő

A tegnapi Google bejelentés, hogy megveszi a Motorolát háttérbe szorította a hírt, hogy a Motorola új andoridos mobilt dobott a piacra. A Defy+ a Defy továbbfejlesztett változata, elődjéhez hasonlóan víz, por és karcolásálló. Kisebb és gyorsabb, mint a Defy. A mobilban 1 GHz-es a processzor, 3,7 inches a kijelző, 5 megapixeles a kamera, 2GB-os a memória és 1700 mAh az akkumulátor. A Defy+ Európában, Ázisában és Dél-Amerikában lesz kapható ősszel, az amerikai piacról nincsenek hírek.

Via BGR


2 komment

Címkék: mobil motorola android


2011.08.15. 14:12

A Google megveszi a Motorolát

Bigyó Felügyelő

Meglepő hír jött néhány perce, a Google megvette a Motorola Mobilityt 12,5 milliárd dollárért. Ezzel alapjaiban változik meg a mobilpiac, a Google már nemcsak oprációs rendszer fejlesztő lesz, hanem készülékgyártó is. Ezzel egy csapásra a konkurense lesz az összes készülékgyártónak, még azoknak is, akikkel eddig nagyon szorosan együttműködött az Anrdoir miatt.

Az ügylet lényege, hogy a Google 40 dollárt fizet részvényenként, a megállapodást mindkét cég vezetése jóváhagyta. A Google hivatalos közleménye szerint a bevásárlás felpörgeti a versenyt a mobilpiacon. Ugyanakkor fontos leszögezni, hogy az Android továbbra is nyitott marad. A Motorolát pedig teljesen külön üzletágként kezeli majd a Google.

A Motorola elkötelezettsége az Android irányába tette lehetővé a felvásárlást - mondta Larry Page, a Google vezérigazgatója. Együtt teljesen megváltoztatjuk az Androidot és olyan user interface-t fogunk alkotni, mely mindent megváltoztat - lelkendezett.


3 komment

Címkék: google motorola android google phone


2011.08.15. 07:00

Trónok harca figurák

Bigyó Felügyelő

Hiába a nagy népszerűség, a játékgyártók még nem haraptak rá a Trónok harcára, nagyon kevés a játék, gyűjthető akciófigura. Persze ami késik, nem múlik, de egyelőre ezeket találtuk néhány online kereskedőnél.

És az Amazonnál néhány figurát, mint Jamie Lannister, Victarion Greyjoy, Theon Greyjoy.


komment

Címkék: játék game of thrones


süti beállítások módosítása