Bigyóblog

2011.11.24. 10:45

Csokitorpedó

Bigyó Felügyelő

csokitorpedo.png

Közel már a karácsony, ezt abból is látni, hogy elárasztották a piacot a különféle geek karácsonyfadíszek és csokijátékok. A múltkori csokisakk után itt a csokitorpedó. Ha elsüllyesztjük ellenfelünk hajóját, jutalmul megehetjük. Játék és nasi egyben.

Via GeekAlerts


1 komment

Címkék: karácsonyra hellókarácsony


2011.11.23. 14:33

Új Chromebook olcsóbban

Bigyó Felügyelő

A Samsung bemutatott egy újabb Chromebook modellt, a csak wifis változat 299 dollárba kerül majd. Ezzel egyidőben az Acer néhány hónappal ezelőtt bemutatott modellje is olcsóbb lesz, szintén 299 dollárért lehet megvenni (a Samsung Chromebookja eddig 449 dollárba, az Aceré 349 dollárba került). Amerikában lesz kapható ezen az áron, az Amazonnál, a Best Buynál és a TigerDirectnél.

Via Ubergizmo


1 komment

Címkék: google laptop chrome


2011.11.23. 10:17

Angry Birds karácsonyfadísz

Bigyó Felügyelő

angrydisz.png

Elkerülhetetlen volt, hogy az elmúlt másfél év egyik sikerjátéka a karácsonyfán is megjelenjen dísz formájában. Egy egyész kis csapatot akaszthatunk a fára 25 dollárért. Összesen 16 darabot kapunk, köztük a klasszikus pirosat, feketét, kéket, sárgát, és ráadásnak néhány malacot is.

Via GeekAlerts


14 komment

Címkék: karácsonyra hellókarácsony angry birds


2011.11.22. 13:30

A Kindle Fire a második legkeresettebb tablet

Bigyó Felügyelő

Az Amazon tabletje a második legkeresettebb tablet az iPad után, derül ki a Changeway Research kutatása alapján. Eszerint az Apple tabletje magasan a legnépszerűbb termék a piacon, a vásárlást tervezők 65 százaléka venne iPadet. Kindle Fire-t 22 százalék venne, Samsung Galaxy Tabot 4 százalék. Az Amazon tabletjének alacsony ára új rétegeket is bevon a tablet-vásárlók körébe. Vagyis az iPad és társai a meglévő vásárlóközönséget célozza meg, a Kindle Fire a lowend termékek körében arat.

Még egy hír az Amazon háza tájáról, a pletykák szerint 2012 második negyedévében dobják piacra a 8,9 inches tabletet. Állítólag a cég több tableten is dolgozik, mely mind nagyobb lesz, mint a mostani 7 inches.


2 komment

Címkék: amazon tablet amazon kindle kindle


2011.11.22. 12:49

Pohártartó asztalra

Bigyó Felügyelő

pohartarto.png

Könnyen az asztal szélére csiptethető, így biztos helyen tudhatjuk a poharat. Akkor lehet ez hasznos, ha rettentő kupi van az asztalon, vagy kell a hely másra, vagy valaki hadonászik ott és félő, hogy feldől a pohár. Ötletnek nem rossz, az Amazontól rendelhető hat dollárért.

Via GeekAlerts


6 komment

Címkék: dizájn iroda


süti beállítások módosítása