Bigyóblog

2011.02.02. 09:27

Hologramok a reptéren

Bigyó Felügyelő

Egyelőre csak tájékoztatják az utazókat a biztonsági szabályokról, a reptér igazgatója szerint ennél többre nem is használhatnak egy hologramot.

Via The Next Web


6 komment

Címkék: fejlesztés


2011.02.01. 16:42

Megint szigorít az Apple a Store-on

Bigyó Felügyelő

Úgy tűnik, megint behisztizett az Apple és szigorít egy nagyot az App Store-on. Nem engedi be például az Sony olvasóalkalmazását. Ez egyfelől akár érthető is lehetne, hiszen azt szeretné, ha a sajátját töltenék le a felhasználók. Másfelől pedig furcsa ez a szigor, hiszen eddig is le lehetett tölteni tucatnyi e-könyv-olvasó alkalmazást, köztük az egyik legnagyobb riválist, a Kindle-t is. A Kindle ráadásul azért volt különleges helyzetben, mert a Kindle-n megvett könyvek bárhol olvashatók voltak, iPhone-on, iPadon, Kindle-n, pc-n, laptopon - csak az alkalmazás kellett hozzá. Arról nem szólnak a hírek, hogy mi az Apple terve a Kindle-lel, de sokat azt gondolják, hogy a következő áldozat a Kindle alkalmazása lesz.

A New York Times értesülése szerint az Apple közölte az alkalmazásgyártókkal, hogy nem árulhatnak termékeket - könyvet, újságot - az alkalmazásaikra, ha ezzel kikerülik az App Store-t. Ez alatt akár azt is érthetjük, hogy az Amazontól nem vásárolhatnak könyveket a felhasználók az iPhone-on lévő Kindle-olvasójukra.

Via The Next Web


3 komment

Címkék: mobil apple ebook


2011.02.01. 13:50

Samsung Galaxy S2 teaser

Bigyó Felügyelő

Egyértelműen a Galaxy S a Samsung sikertelefonja, így sokan kiváncsiak, milyen lesz a következő generácó. Nos, a következő videóból semmit nem tudunk meg a telefonról, de a Samsung tudja, hogyan kell felkelteni az érdeklődést. Annyi biztosnak tűnik, hogy február 13-án mutatják be, illetve nagyon vékony lesz a mobil. És a sasszeműek találtak egy hibát is.

Via Engadget


3 komment

Címkék: mobil samsung android


2011.02.01. 12:58

A Motorola hirdetésben megy neki az Apple-nek

Bigyó Felügyelő

Közeleg a Superbowl és ilyenkor a reklámokon is jóval nagyobb a hangsúly, a gyártók kifejezetten erre az alkalomra készítenek spotokat. A Motorola úgy döntött saját szlogenjével megy neki az Apple-nek. Az Apple ugyanis 1984-ben azzal húzta az IBM-et, hogy egyeduralkodók a piacon, ideje a sokszínűségnek, szabadságnak, stb. A Motorola most ugyanezt dörgöli az Apple orra alá, hogy túlzottan egyeduralkodó, egyendizájnja van, és hiányzik a júzerek szabadsága. A harc folytatódik.

Via BGR


3 komment

Címkék: apple hirdetés reklám motorola


2011.02.01. 10:46

Tényleg jön az LG 3D mobilja

Bigyó Felügyelő

Immár hivatalosan is megerősítették, az LG a barcelonai World Mobile Congressen mutatja be a szemüveg nélküli 3D telefonját, az Optimus 3D-t. A mobilhoz nem kell szemüveg ahhoz, hogy 3D-ben lássuk a felvett képeket és videót. Ráadásul egy kétlencsés 3D kamera is lesz benne. Sok részletet nem tudunk még, de az eddig bemutatott 3D mobilok nem nyűgöztek le.

Via Engadget


3 komment

Címkék: mobil 3d


2011.01.31. 15:37

A legpraktikusabb mobilttámasz

Bigyó Felügyelő

Költhetünk sokezer forintot mobiltartóra (dokkolóra, asztali támaszra), de megoldhatjuk olcsón is, ráadásul úgy, hogy az összes létező telefonnal kompatibilis legyen. A minipumpa csupán 15 dollárba kerül.

Via Popgadget


3 komment

Címkék: mobil tok


2011.01.31. 13:57

Exterminate!

Bigyó Felügyelő

Vezethető Dalek-autók gyerekeknek. Tökéletes játék, öt színben kapható, tíz különféle Dalek-hangot tud kiadni, mint a híres Exterminate! We are superior beeings! Viszonylag drága és elég nagy hely kell ahhoz, hogy játszani is tudjanak vele. Kizárólag 3-6 évesek számára készült. Irigykedem :)

 


4 komment

Címkék: játék doctor who


süti beállítások módosítása