Bigyóblog

2011.12.23. 15:29

Family Guy karácsonyi poharak

Bigyó Felügyelő

familyguypohar.png

A Family Guyt nehéz összehozni a karácsonnyal, de persze miért ne. Szóval itt vannak a sorozat figuráival díszített poharak. Stewie, Brian, Peter és Lois figyel a poharakról. Hét dollár.

Via GeekAlerts


komment

Címkék: karácsonyra hellókarácsony


2011.12.23. 12:44

Mézeskalács Odú

Bigyó Felügyelő

odu.png

Mézeskalács házikó magasfokon, az Odú a Harry Potterből.

Via GeeksAreSexy


komment

Címkék: karácsonyra hellókarácsony


2011.12.22. 14:38

Christmas is coming!

Bigyó Felügyelő

christmasiscoming.jpg_500x666


komment

Címkék: fun karácsonyra hellókarácsony


2011.12.21. 15:58

Az Amazon majdnem megvette a RIM-et

Bigyó Felügyelő

A Microsoft és a Nokia már korábban felmerült lehetséges vevőként, állítólag megkeresték a RIM-et, hogy megvásárolnák. A Wall Street Journal értesülései szerint a BlackBerry gyártója nyáron tárgyalt - igaz csak informálisan - a két céggel a lehetséges felvásárlásról.

A RIM befektetői már régóta szorgalmaznak valamilyen változást a cégnél, vagy a vezetésnél, vagy a tulajdoni szerkezetben. Most zárt ajtók mögött folynak egyeztetések a jövőről, hogy időt nyerjenek, míg kijönnek az új generációs készülékekkel. Hátha azok meggyőzik a részvényeseket, van jövője a cégnek. A RIM részvényei ugyanis mélyrepülésben vannak már jó ideje. A cég piaci értéke 77 százalékkal csökkent az elmúlt 12 hónapban, jelenleg 6,8 milliárd dollárt ér.

Egy meglepő információ is napvilágot látott a napokban, A Reuters szerint az Amazon játszott nemrégiben a gondolattal, hogy megveszik a RIM-et. Az Amazon idén nyáron megbízott egy befektetési bankot, hogy vizsgálja meg annak lehetőségét, hogy felvásárolják a céget. Az online kereskedő azonban végül mégsem tett ajánlatot, a tárgyalások - vagy inkább nevezzük puhatolózásnak - nem jutottak el odáig, de az nem világos, miért nem.

Az Amazon és a RIM nem szakította meg a tárgyalásokat, azon dolgoznak most, hogyan tudják szorosabbra fűzni kapcsolataikat. Például a BlackBerry felhasználók számára elérhető zenei katalógus-szolgáltatást mutatott be tavaly az Amazon.


komment

Címkék: amazon rim


2011.12.21. 09:25

A mérőedény és a svájci bicska

Bigyó Felügyelő

svájckanal.png

A legjobb egy helyen tárolni a mérőedényeket, hogy amikor főzünk, ne kelljen keresgélni. A legjobb ez lenne, de persze a gyakorlatban es nem így működik. Sokat segíthet ez a svájci bicska szerű készlet, melyben négy különböző nagyságú kanál van. Így mindig kéznél lehet. Tíz dollár.

Via GeekAlerts


komment

Címkék: dizájn konyha


2011.12.20. 13:37

Nexus tabletben gondolkodik a Google?

Bigyó Felügyelő

A pletykák szerint igen. Eric Schmidt nyilatkozta azt egy olasz lapnak, hogy a Google tervei között szerepel egy jó minőségű tablet piacra dobása a következő hat hónapban. Arról nincs még hír, hogy ki lenne a cég partnere, ki gyártaná a hardvert, de nem lenne meglepő, ha a Samsunggal folytatnák az eddigi kapcsolatot. A tableten a tiszta andoridos rendszer futna, mindig elsőként kapná meg az aktuális frissítéseket - pont mint a Nexus telefonok. Várjuk a további híreket, mert az eddigiek tetszenek.

Via Übergizmo


31 komment

Címkék: google android tablet


2011.12.20. 13:06

Hóemberek, másképp

Bigyó Felügyelő

hoembera.png

Itthon még nem havazik, de valószínűleg az idén sem ússzuk meg a havat. Ha pedig havazik, akkor itt a hóemberépítés ideje. Nézzünk néhány példát, klikk.


komment

Címkék: karácsonyra hellókarácsony


2011.12.20. 09:20

A várban, melynek neve Aaaaaaaaaargh

Bigyó Felügyelő

aaaaaargh.png

Illetve a szörny, melynek neve Aaaaaaaaaargh. Megkergeti hőseinket, de a biztos pusztulástól megmenti őket, hogy "szívroham ölte meg a rajzolót" - ahogy a Gyalog Galoppból megtudhattuk. Farsangra jó lesz a sapka. Itt kapható.

Via GeekAlerts


1 komment

Címkék: játék film


2011.12.19. 13:30

Cthulhu karácsonyfa

Bigyó Felügyelő

Cthulhu-Christmas-Tree-1a.jpg_810x929


komment

Címkék: karácsonyra hellókarácsony


2011.12.19. 11:04

Jön a Gyűrűk ura Lego

Bigyó Felügyelő

legolotr.png

Remek hírek a Legótól, a Lego megszerezte a Warner Brotherstől a Gyűrűk ura filmek játékjogait, vagyis jönnek a legohobbitok, elfek és törpök. Az első játékokat jövő júniusban lehet majd megvenni, utána folyamatosan jönnek majd az újabb és újabb készletek. Remek hírek, ha az eddigi filmes legókat nézzük, mint a Star Wars, a Harry Potter és az Indiana Jones.

Via Variety


1 komment

Címkék: játék lego


süti beállítások módosítása