Bigyóblog

2011.02.18. 13:53

Az 5MB-os külső vinyó

Bigyó Felügyelő

A huszadik század közepén róbálják felpakolni egy repülőgépre a merevlemezt, mely akkora mint egy közepes szoba és  5MB-nyi adat fér el rajta. Az árát már le sem merem írni.

Via Neatorama


10 komment

Címkék: retro merevlemez


2011.02.14. 11:49

Jön az olcsóbb iPhone

Bigyó Felügyelő

Az Apple egy olcsó iPhone-on dolgozik. A Wall Street Journal egyik forrása látta is a mobilt, mely nagyjából feleakkora, mint az iPhone 4. Az új mobil kódneve N97. Az ára fele annyi lesz hűségnyilatkozat nélkül, mint a mostani iPhone-árak. Így a középkategóriás mobilok piacára is be tud törni majd az Apple.

Igazából már rég itt volt ennek az ideje, ha versenyben akar maradni az Apple, akkor piacra kell dobnia egy megfizethető árú iPhone-t is. Androidos mobilok közül mindenféle kapható, olcsó, közé- és felsőkategóriás is. Aki okostelefont szeretne, nem biztos, hogy a gatyáját is ráfizetné. Az olcsóbb iPhone-nal egy olyan réteget is elérnek, akit az ár miatt már-már elveszettek.

Arról nem tudni, hogy mikor mutatja be az új iPhone-t a cég, valószínűleg valamikor nyáron, ahogy eddig.

Via Wal Street Journal


12 komment

Címkék: apple iphone


2011.02.14. 10:10

Hivatalosan is itt a Galaxy Tab 2

Bigyó Felügyelő

A Samsung bemutatta a Galaxy Tab 2-t, mely sokkal nagyobb, mint hétcolos elődje. 10,1 inches a kijelzője 1280x800 pixeles felbontással. A tableten az Andorid tabletekre optimalizált opreációs rendszere, a Honeycomb lesz majd. Dual-core 1GHz Tegra 2 processzor lesz benne, 16 vagy 32 GB-os tárhellyel lehet megvenni. Lesz egy elülső 2 megapixeles és egy hátulsó 8 megapixeles kamerája. A tablet 699 grammot nyom majd, 1080p videókat tud felvenni és lejátszani. A Galaxy Tab 2-t márciusban dobják piacra Európában és Ázsiában, az áráról még nincsenek hírek.

Via Engadget


2 komment

Címkék: samsung android tablet


2011.02.14. 10:08

Végéhez közeledik az eBayes játék

Bigyó Felügyelő

Ma véget ér a múlt héten kezdett Valentin-napi játék, melyen a Facebook legszebb szerelmespárját keresték. Néhány óráig még küldhettek képeket magatokról erre a linkre.

Közben mi is adtunk néhány tippet, hogy milyen ajándékot vegyünk. Voltak ébresztőórák - gonoszak és Star Warsosak -, telefonskinek, hogy egyedivé tegyük mobilunkat. E-könyv-olvasók és tokok. Dizájnos és hagyományos grillkészlet, valamint hangulatvilágításhoz lámpák. A tippeket itt találjátok.

Nyerteseket ma hirdetnek délután háromkor, a legszebb szerelmespár 200 euró értékben választhat ajándékot az eBayen. De a rá szavazók is nyerhetnek 50 eurót. Hajrá!


komment

Címkék: játék


2011.02.14. 08:50

Szívsüti Valentin napra

Bigyó Felügyelő

Lilly Vanilli cukrász árulta Valentin napra ezeket az anatómialiag majdnem tökéletes szíveket. A vérhez feketeribizlit és cseresznyét használt.

Via BoingBoing


12 komment

Címkék: fun


süti beállítások módosítása