Bigyóblog

2012.06.12. 11:35

Szupervékony Win8-as gép az Acertől

Bigyó Felügyelő

 


aceers7.pngAz Acer a Computexen bemutatta első Windows 8-as laptopjait, egy 11,6-so és egy 13,3-as full hd felbontású érintőkijelzős utlrabookot. A két gép még az idén a boltokba kerül, alumíniumvázuk lesz, 12 és 9 órás akkumulátoridőt ígérnek, kijelzőjét 180 fokban hátra lehet hajtani. Fényérzékelős bizllentyűzetük is lesz, mely automatikusan érzékeli a fényviszonyok változását, ehhez igazítja a háttérvilágítást. Áruk 999 és 1799 dollár között mozog majd felszereltségtől függően.

Mivel az ultrabook Intel találmány, feltételezhetjük, hogy a legújabb processzorokkal lesz felszerelve a két gép. Magyarországon jelenleg is kapni ultrabookot az Acertől, az S3-at, mely szintén iéyen vékony, elegáns kialakítású, de csak 13 inches méretben kapható.


43 komment

Címkék: laptop acer windows8


2012.06.12. 08:16

Június végén jön a Nexus tablet

Bigyó Felügyelő

Június végén jön az Asus által gyártott hét inches Nexus tablet - állítja egy névtelen forrás. Már eddig is pletykáltak hasonlókat, de az Engadget most több forrásra hivatkozva írja megint, hogy tényleg jöhet a Google tablet. Az informátor nem akart résleteket közölni, annyit lehet így csak tudni, hogy Tegra processzor lesz a tabletben és Jelly Bean fut rajta.

Via Engadget


1 komment

Címkék: google tablet nexus


süti beállítások módosítása