Bigyóblog

2012.03.11. 10:18

Színes láng

Bigyó Felügyelő

Imádom a gyertyákat, van is itthon mindenféle színű. De a lángja mindegyiknek ugyanolyan - ami persze nem baj, de szívesen kipróbálnám ezeket a színes lánggal égő gyertyákat. Akár születésnapi tortán, de anélkül is. Tizenkét darab nyolc percig égő gyertyát adnak egy csomagban nyolc dollárért például az Amazonnál.

Via GeekAlerts


Címkék: fun dizájn gyertya


2012.03.10. 09:12

Politikai könyvtámasz

Bigyó Felügyelő

polkonyv.png

Jobboldali és baloldali könyvtámasz. Egy szamár és egy elefánt, az amerikai Demokrata párt és a Republikánus párt címerállata. Tetszik, itthon ilyet nem lehetne.

Via GeekAlerts


2 komment

Címkék: fun könyv


2012.03.09. 11:47

Stark babák - Winter is coming

Bigyó Felügyelő

starkbabak.png

Season 2 is coming - jön, jön a második évad a Trónok harcából. Ennek örömére elárasztanak minket a könyyvel és a sorozattal kapcsolatos kütyük. Valószínűleg ezen a blogon is bemutatunk majd mindenfélét, addig is eddigi kedvenceimet mutatom meg. A kézzel készített Stark babákat. Lord Eddard, Lady Catelyn, öt gyerekük és Eddard fia, Jon. Mellé még két szürke és egy fehér rémfarkas. Sajnos nem megvásárolható. Valaki nem tud véletlenül kötni horgolni?

Via GeekAlerts


11 komment

Címkék: játék film


2012.03.07. 12:14

Vezeték nélküli töltő az LG-től

Bigyó Felügyelő

wirelesstolto.png

Az LG még a MWC-n bemutatta továbbfejlesztett, vezeték nélküli mobiltöltőjét. Az LG WCD-800-ast bölcső alakúra tervezték, amely függőleges helyzetben videohívások bonyolítását, szöveges üzenetek küldését teszi lehetővé töltés közben, vízszintes helyzetben pedig tévéműsorok és HD filmek lejátszását. A töltővel nem kell töltés közben kábelt csatlakoztatni az okostelefonhoz. Az LG WCD-800-zal a töltéshez nem kell mást tennünk, mint a telefont egyszerűen a mindössze 75,8 mm széles bölcső felületére helyezni. A töltési felület mérete kétszer akkora, mint az LG korábbi vezeték nélküli töltőjének, az LG WCP-700-nak volt.

Működése az elektromágneses indukció elvén alapszik, azaz azt az elektromos áramot továbbítja az akkumulátornak, amit a töltő alatt található elektromos tekercsek mágneses mezeje hoz létre. Minden eszközzel kompatibilis, ami megfelel a WPC (vezetékmentes energia konzorcium) vezetékmentes energiáról szóló globális Qi szabványának. Először csak Koreában lehet majd kapni, majd még nyár előtt Amerikában is bemutatják. Itthoni forgalmazásáról még nincs hír.


2 komment

Címkék: mobil töltő lg


2012.03.07. 08:52

Nyereg a szülőn

Bigyó Felügyelő

apanyereg.png

Minden gyerek életében eljön az a pillanat, amikor lovacskázni akar. Apa ilyenkor a hátára kapja és körbeviszi a lakáson. Jobb esetben a gyerek sem esik le a hátáról. Erre találták ki az apanyerget, melyet úgy vehet fel a szülő, mint egy hátizsákot, négykézpábra állva pedig úgy néz ki, mint egy nyereg. A gyerek bele tud kapaszkodni és indulhat az ügetés! Csak harminc dollár.

Via GeekAlerts

Játék! Nyerj pendrive-ot a Bigyóbloggal! Csak egy kérdésre kell válaszolni, kattints a részletekért.


1 komment

Címkék: fun dizájn gyerek


2012.03.06. 09:24

Rollertáska

Bigyó Felügyelő

Vagy táskaroller. Kettő az egyben. Egy táska és egy roller egyben. Így nem kell cipelni a táskát és gyorsan elérhetjük a csatlakozást, ha késésben vagyunk. De használhatjuk hagyományos gurulós bőröndként is, de abban semmi vicces nincs. Az Amazonnál 229 dollárba kerül.

Via GeekAlerts

Játék! Nyerj pendrive-ot a Bigyóbloggal! Csak egy kérdésre kell válaszolni, kattints a részletekért.


2 komment

Címkék: dizájn táska utazáshoz


2012.03.05. 11:22

Sörgránát

Bigyó Felügyelő

sorgranat.png

Semmi sem rontja el jobban a bulit, ha valaki megissza előled a sört. Ez nem történhet meg, ha a sört az öveden hordod. De használható fesztiválokon, piknikeken is az öv. Hat doboz sör, kóla, víz fér el benne. Az egyetlen gond, hogy hamar megmelegszik és ki akarna meleg sört inni. Így vagy le kell hajtani egyre, vagy mégis meg kell kínálni a barátokat.

Via GeekAlerts

Játék! Nyerj pendrive-ot a Bigyóbloggal! Csak egy kérdésre kell válaszolni, kattints a részletekért.


7 komment

Címkék: fun dizájn