Bigyóblog

2012.03.30. 12:30

Már gyártják a hajlékony e-ink kijelzőt

Bigyó Felügyelő

einkflex.png

Az LG bejelentette, hogy már megkezdte a hajlákony e-ink kijelző tömeggyártását. A termék forradalmasíthatja az e-könyv-piacot, elgondolni sem lehet, mennyire sok felhasználási módját tudnánk kitalálni a hajlékony kijelzőnek. A mostani tömeggyártott termék hat hüvelykes lesz, 1024x768 pixeles és negyven fokos szögben is élvezhető képet mutat. Elsőként kínai gyárakhoz kerül a termék, utána teljesztik majd Európában is a következő hónaptól kezdve.

Via BoyGenius


5 komment

Címkék: lg e papír


2012.03.29. 21:56

Indulás sátorozni

Bigyó Felügyelő

dinnyesator.png

Na nem hagyományos sátorral, amit minden sportüzoetben kapni, és éjszaka keresgélni, hogy melyik is a tiéd. Ilyen menő sátrakkal kell sátorozni, mint a Fireboxnál kapható könyv alakú vagy dinnye alakú sátor. Persze rettentő drága, de az ötlet maga nagyon jó. Ha valakinek mégis kellene, a Fireboxnál vásárolhatja meg 495 fontért.

konyvsator.png

Via GeekAlerts


komment

Címkék: utazás sátor


2012.03.27. 11:56

Filmes gonoszok öregen

Bigyó Felügyelő

oldvader.png

Mit érdemel az, aki levágja a fia kezét és szondázza lánya agyát? Egy kis tévét egy sötét kis szobában. Federico Chiesa olasz fotós készített néhány képet arról, hogyan képzeli a filmes gonoszok öreg napjait. Íme.

oldkruger.png

Via Newlaunches


komment

Címkék: fun starwars film


2012.03.26. 16:25

Lego Moleskine

Bigyó Felügyelő

legomoleskine.png

Már többször írtuk, hogy szeretjük a Moleskine füzeteket, az sem titok, hogy a Legóért is rajongunk. Hát még a kettő kombinációjáért. Megjelent a limitált kiadású Lego Moleskine, melyhez matricákat kapunk, emberkéset, hogy feldíszítsük és kockákat, hogy rendezzük tartalmat. Egy építőkockát is tettek a borítóba. Sima és vonalas változatban kapható, kicsi és nagy moleskine például az Amazonnál.

Via GeekAlerts


1 komment

Címkék: lego


süti beállítások módosítása