Bigyóblog

2012.01.25. 08:36

Hordozható laptopasztal

Bigyó Felügyelő

laptopasztal.png

Irodákban tudom elképzelni, vagy előadótermekben, esetleg olyanoknak, akik az állva dolgozunk mozgalom tagjai (tényleg van ilyen). A laptoptartó asztal egészen kicsire összecsukható, és használatkor kényelmes méretűre nyitható. De használható pattogatott kukoricatartónak a kanapé mellé a tévét bambulva.

Via GeekAlerts


komment

Címkék: dizájn laptop


2012.01.24. 14:33

A mosogatókesztyű

Bigyó Felügyelő

mosogatokesztyu.png

A mosogatókesztyűben semmi izgalmas nincs, kényszerből elvégzett munkát kell végezni vele, beleizzad a kezed, a tapintása sem kellemes, ráaádsul ronda. Egy pontot javíthat, ha ilyen szép rózsaszín és tetovált kézre emlékeztet. Egyszer kipróbálnám, többször valszínűleg ezt sem. Innen.

Via GeekAlerts


komment

Címkék: dizájn konyha


2012.01.23. 09:22

Jön a Star Trek Catan

Bigyó Felügyelő

catan.png

A népszerű stratégiai játékból, a Catanből még nem készült más tematikájú változat. A Star Trekes lesz az első ilyen. A Catan telepesei különböző bolygókon keresnek alapanyagokat, a városok helyett űrállomások épülnek, a rabló pedig a Klingon Bird of Prey hajó lesz. A játék majdnem ugyanaz lesz, mint a klasszikus, a különbség, hogy lesz néhány karakter, melyek bizonyos extra tulajdonságokkal ruházzák fel a játékosokat. Ezek a karakterek nem meglepő módon Kirk, Spock, McCoy, Uhura, Chekov, Chapel, Sarek és Rand.

Márciustól vásárolható meg, de még nem tudjuk, mennyiért. Mindenesetre instant getnek tűnik.

Via Gizmodo


12 komment

Címkék: játék star trek


süti beállítások módosítása