Bigyóblog

2012.02.23. 13:29

Húszmillió Galaxy S II tíz hónap alatt

Bigyó Felügyelő

A Samsung legsikeresebb mobilja lett a Galaxy S II, tíz hónap alatt húszmillió darabot adtak el belőle. Az S II gyorsabban érte el a húszmilliós eladási számot, mint elődje, a Galaxy S. Abból egyébként összesen negyvenmillió darabot adtak el. A hírek szerint ráadásul nemsokára bemutatják a harmadikat a sorozatból. A húszmilliós száma amúgy nem a konkrétan eladott példányokat jelenti, hanem azt, hogy mennyit szállítottak kereskedőkhöz. A valós szám tehát kevesebb húszmilliónál, de valószínűleg nem sokkal.

Via The NextWeb


komment

Címkék: mobil samsung


2012.02.21. 11:52

Csúcskategóriás mobilt mutatott be a Panasonic

Bigyó Felügyelő

panasonicmobil.png

Mobilfizetésre is alkalmas, szuperkönnyű és szupervékony, vízálló androidos okostelefont mutatott be a Panasonic. Az Eluga névre hallgató mobilban tehát van NFC-chip, 1Ghz kétmagos TI a processzora, 1 GB RAM, 8 GB integrált memória van benne és ez mcroSD-vel bővíthető.

Andorid Gingerbread fut rajta, tavasszal jön majd az Ice Cream Sandwich update. Kijelzője 4,3 inches 960 × 540 pieles, kamerája 8 megapixeles. Az egész telefon 103 gramm és 7,8 milliméter vastag.

A mobilt Hamburgban mutatta be a Panasonic ma reggel. A készüléket városi és aktív használatra tervezték, melybe bekalkulálták az apró ázási baleseteket is, ezért úgy alakították ki, hogy másfél méter vízmélységben is fél órát kibír károsodás nélkül.

A gyártó már korábban is jelen volt a GSM-készülékek piacán, Magyarországon is több modelljét árusították a szolgáltatók, de egy ideje nem lehetett Panasonic-mobilt venni.

Személyes megjegyzés, nekem Panasonic volt a legelső mobilom, így izgatottabb vagyok a hír hallatán. Nagyon régen volt és nem is emlékszem rá tisztán, de az biztos, hogy szerettem. Kiváncsi vagyok, az Eluga mit tud.


22 komment

Címkék: mobil panasonic android


2012.02.21. 09:31

Szószos tányér

Bigyó Felügyelő

Bubble-Plate-Set.jpg_540x360

Ezek azok a tányérok, melyek nagyon jól néznek ki. Egy pillanatra el is gondolkodunk, hogy mennyi mindenre tudnánk használni. Aztán sosem vesszük meg, mert nincs hely a konyhában és amúgy is csak ott porosodna. De azért álmodozni lehet néha. Mennyi mindenre tudnám használni...

Via GeekAlerts


komment

Címkék: dizájn konyha


2012.02.20. 11:17

Mellnövelés borral

Bigyó Felügyelő

WineRack-Flask-Bra1.jpg_600x600

Hogyan lehet megnövelni a melleket műtét nélkül. Legalábbis egy kis időre. Hát ezzel a melltartóba rejtett flaskával. Bulikba, koncertekre így lehet becsempészni az italt. Bármit tölthetünk bele, ráadásul bárkit ihat belőle, hiszen van egy kivezető cső, ahonnan ki lehet nyerni az italt. Kipróbálnád?

Via GeekAlerts


11 komment

Címkék: fun dizájn


2012.02.20. 10:31

Fogom a szakácskönyved

Bigyó Felügyelő

cookbook.png

Szoktam főzni szakácskönyvből, nagyon jó könyveim vannak. Ilyenkor a könyvet vagy a székre teszem vagy elkülönítek neki egy helyet az amúgy sem túl nagy konyhaasztalon. Előző esetben hajolgatni kell és a szék is útban van. Második esetben nem férek el vagdosni, aprítani, keverni a hpzzávalókat. És persze mindkét esetben teleszórom liszttel, rácsöppentem az olajat a könyvre. Egyszóval, nem egy idális állapot. 

Na, ezért tetszik ez a megoldás, egy figura, mely megtámasztja a szakácskönyvet, kevés helyet foglal el, nem kell hajolgatni, és erre rácseppenteni valamit már-már művészet. Kéne. Innen.

Via GeekAlerts


komment

Címkék: dizájn konyha


süti beállítások módosítása