Bigyóblog

2017.04.25. 13:11

Fizikai zenelejátszón dolgozik a Spotify

Bigyó Felügyelő

Nagyszabású tervei vannak a Spotifynak, zenelejátszó eszközt szeretne fejleszteni. Valami olyasmit, mint a Pebble, Amazon Echo vagy Snap Spectacles. Legalábbis legújabb álláshirdetéseik szerint ilyen munkára toboroznak embereket.

Nagy forradalmat azért ne várjunk az eszköztől, amely a leírás szerint annyit tudna, hogy kapcsolódik az internethez és egyenesen a Spotifyról tolná a tartalmat. Jó, ennél azért valószínűleg többet tud majd, hiszen csak emiatt nem lenne érdemes egy egész hardveres részleget felhúznia a cégnek.

Via The Verge


komment

Címkék: zene hardver spotify


2017.04.25. 11:34

Rekordokat döntöget a Samsung S8

Bigyó Felügyelő

A felhasználókat nem érdekli a Note 7 fiaskó, rekordmennyiségű felhasználó rendelte elő az S8 készüléket. A Samsung új csúcsmobilját egy hete lehet megvásárolni, de az előrendeléseket már március végétől lehetett leadni. A cég azt mondja, hogy az S8 és S8 Edge készülékekre harminc százalékkal több rendelés érkezett, mint tavaly az S7 és S7 Edge mobilokra. Egészen nagy a növekedés, bár pontos számokat nem árult el a gyártó.


komment

Címkék: mobil samsung s8


2017.04.25. 09:16

Apró, de fontos frissítés a Google Photostól iOS-re

Bigyó Felügyelő

Az iOS-re fejlesztett Google Photos alkalmazás frissítése után már AirPlayen is küldhetünk fotókat a tévére. Feltéve, ha van Apple TV-nk is. Nem egy óriási fejlesztés, ráadásu azt is gondolhantánk, hogy már ezer éve létezik ez a funkció. Pedig nem, csak most jutott el odáig a két cég, hogy lehetővé teszik ezt a platformokon átnyúló apróságot. A Google amúgy remek szoftvereket készít iOS-re, jó példa erre a Motion Stills, amely kvázi megjavítja az Apple élő képeit (Live Photos).

Via Verge


komment

Címkék: google apple ios google photos


süti beállítások módosítása