Bigyóblog

2007.09.08. 19:01

Novemberben jön a 3G-s iPhone Európába?

Bigyó Felügyelő


A legelső iPhone-vásárlók először örültek, hogy ők voltak az elsők. Aztán bosszankodtak, hogy sokkal drágábban vették meg a mobilt. Aztán levásárolható pénzt kaptak vissza. Aztán fejlesztéseket követeltek. Mit szólnának most ahhoz, ha igaznak bizonyulna a pletyka, hogy az európai iPhone nem csak, hogy kétszeres tárhellyel rendelkezik majd, hanem 3G-s is lesz?

A MacBidouille.com oldalon jelent meg egy T-Mobile (ők az egyik szolgáltató, mely megállapodott az Apple-lel, de még titkolják) hirdetés, melyből kiderül, november 12-től kapható Németországban az iPhone, 16 GB-os lesz és 3G-s. Állítólag 499 euróba kerül majd, a legolcsóbb előfizetés 49, a legdrágább 69 euró lesz. Hasonló értesülések már korábban is voltak, igaz, akkor még 450 eurós árról beszéltek.

Az egész persze kamunak tűnik, nem nehéz ilyen hirdetést összerakni Photoshopban. De felmerül két kérdés. Meddig lehet még semmibe venni az európai vásárlókat? És az Apple bevállalja-e, hogy Európában egy sokkal jobb iPhone-t dob piacra a mostani balhé után.

1 komment

Címkék: mobil apple pletyka iphone


süti beállítások módosítása