Bigyóblog

2010.10.04. 11:13

Játék az eBayen, segíts választani!

Bigyó Felügyelő

Szupertitkos játék kezdődött, melyben a Bigyóblog is részt vesz. Kezdjük azzal, amit elmondhatunk.

Az eBay egy nemzetközi játékra invitált minket. A feladatunk annyi, hogy kétszáz euró értékben vásároljunk valami nagyon extra, nagyon menő, nagyon új, nagyon egyedi dolgot. Öten veszünk részt a játékban, és egy három tagú zsűri fogja értékelni a szerzeményeket.

Annyit még mondhatunk a játék kapcsán, hogy indult egy twitteres és egy facebookos oldal, mely az online vásárlás előnyeit népszerűsíti és mindenféle tippet ad.

Nade a lényeg. A játék holnap éjfélig tart, mi két napon keresztül kutakodunk, hogy a lehető legjobb kütyüt szerezzük meg. De ha valakinek remek ötlete támadna, ne fogja vissza magát, kommenteljen. Mivel Bigyóblogról van szó, értelemszerűen kütyükben gondolkodunk. A lényeg, hogy fix áras legyen, hiszen a idő rövidsége miatt nem tudunk hosszas licitálásba kezdeni. A másik fontos dolog, hogy beleférjen 200 euróba szállítással együtt (ja, és persze szállítsanak Magyarországra). Ha valaki olyan remek tippet ad, amit meg is tudunk venni, hatalmas ajándékcsomagot kap.

És egyáltalán nem olyan könnyű a feladat, mint a milyennek tűnik. Napok óta bújjuk az eBayt és rájöttünk, a világ egyik legnehezebb feladatát kaptuk. Tucatnyi kütyünél sikoltottunk fel, hogy megvan, ez lesz az! Öt percnyi böngészés után aztán persze találtunk sokkal, de sokkal jobbat. Legoszetteket, Star Wars Adidas ruhákat, ekönyvolvasókat, fényképezőgépeket, tableteket vagy csak simán rettentő cool kiegészítőket találtunk. Akárhogy is, holnap éjfélig dönteni kell. Addig még jelentkezünk.


2 komment


süti beállítások módosítása