Bigyóblog

2007.06.29. 16:58

Európai iPhone, ingyen iPhone, tartozékok

Bigyó Felügyelő


Nézzük, mi történt az elmúlt egy-két órában. A legérdekesebb, hogy szárnyra kapott egy pletyka. Steve Jobs állítólag hétfőn bejelenti, hogy Európában is piacra dobják az iPhone-t, méghozzá a T-Mobile és a Vodafone közreműködésével. Ami a legviccesebb, hogy állítólag Európában már 3G-s iPhone-okat árulnak majd. Az Engadget és a Gizmodo bloggerei igencsak szkeptikusak (érdemes megnézni a Gizmodón látható képet), mondván az Apple nem nyírja ki ezzel az amerikai bevezetést, és különben is. Szerintünk valami európai blogger indítottal el a pletykát és a mostani felfokozott hangulatban persze mindenhol végigsöpört a hír. Szóval, lol.

Mike Korbin, a CrunchGear boggere siránkozik egy sort, hogy az iPhone-ba nem lehet akármilyen fülhalgatót beledugni, mert kicsit más, mint a hagyományos jack-dugó. De éppen annyira más, hogy ne lehessen bármilyen fülhallgatóval használni.

Bemutatták az első tartozékokat. A bluetooth headset 129 dollár, a dock 49 dollár.

Ja, és az összes Apple dolgozó, aki már legalább egy éve dolgozik a cégnél, kap egy nyolc gigás iPhone-t. Az Engadget kiszámolta, nagyjából 12 milliójába kerül ez a cégnek.

És végül, Stephen Colbert mindenképpen szeretne egy iPhone-t. Videó fenn.

komment

Címkék: mobil apple iphone


süti beállítások módosítása