Bigyóblog

2007.09.05. 18:04

Online közvetítés az Apple-bejelentésekről

Bigyó Felügyelő


Update 9
: Nem kapható majd a 4 GB-os iPhone, csak a 8 GB-os 399 dollárért. Vagyis olcsóbb lett.

Update 8
: Az Apple megállapodott a Starbucks kávéházlánccal is. Ha egy Starbucksban ülünk és megtetszik az éppen hallható szám, akkor csak megnyomjuk az iPod Touchon megjelenő Starbucks-ikont és letöltjük a számot.

Update 7
: One more thing. Jön az iTunes Wi-Fi Music Store. Az iTunes ugyanúgy néz ki, mint a pc-n. Belehallgathatunk a számba és le is tölthetjük az iPod Touchra. Persze egész albumokat is le lehet tölteni, Steve Jobs egy John Lennon albummal mutatja be, hogyan.

Update 6: Az iPod Touch 8 és 16 GB-os változatban kapható, 299 (56 ezer forint) és 399 (75 ezer forint) dollárért. Még ebben a hónapban kapható lesz.


Update 5: Igaznak bizonyultak a pletykák az iPhone-szerű iPodról, kapható lesz az iPod Touch, vagyis az érintőképernyős (multitouch) iPod. Az iPod Touch 8 mm vékony, kijelzője nagyjából akkora, mint az iPhone-nak. Ugyanúgy is néz ki, mint az iPhone és lesz benne wifi, Safari böngésző lesz rajta. És Youtube videókat is lehet majd nézni, ugyanazzal a módszerrel, mint az iPhone-nál. Vagyis bemutatták a telefonfunkció nélküli iPhone-t.


Update 4: Az új iPodnak az iPod Classic nevet adták. "Full metal" dizájnban jön és vékonyabb lesz, mint az előző széria. 80 és 160 gigás változatban kapható majd, ez azt jelenti, hogy 40 ezer mp3 lehet a zsebünkben. Vékonyabb lesz, mint az előző 30 gigás széria. Az új iPodok már mától kaphatóak az Egyesült Államokban, 249 és 349 dollárért.


Update 3: Az iPod nano vékonyabb, kisebb, de szélesebb, mint az előző széria. A színek is változtak: fekete, ezüst, kék, zöld és a (Product) Red. Kijelzője 320x240-es. És újdonság, hogy videót is le tud játszani. Akkumulátora 24 órás zenelejátszást és 5 óra videólejátszást bír. Négy és nyolc gigás változatokban kapható, 149 és 199 dollárért. A hétvégén már kapható lesz, már kiszállították a boltokba. "Egy kis videó mindenkinek" - ahogy Steve Jobs fogalmazott.


Update 2: És a nagy bejelentés: ma minden iPodot - a Shuffle-től a nagy iPod-ig - lecserélnek. Az új Shuffle 79 dollárba kerül majd, új színeket kap és marad 1GB-os. Kapható lesz a (Product) Red is, vagyis a vörös színű, mellyel az AIDS elleni küzdelemben segítenek azok a gyártók, akik ilyen terméket adnak el. (Kép: Gizmodo)

Update 1: Steve Jobs elsőként az iTunes sikeréről beszél és hogy végre csengőhangokat is le lehet tölteni az iPhonehoz. A csengőhangok 99 centbe kerülnek majd: vagyis 99 centért megvesszük az mp3-at és még 99 centet kell fizetnünk azért, hogy csengőhangként is használhassuk. A hatmillió iTuneson fellelhető számból csak félmilliót lehet csengőhangként is letölteni.

Itteni idő szerint este hétkor kezdődik az Apple Special Event. Ha igazak az elmúlt napok pletykái, egy egész sor új generációs iPodot (és talán iPhone-t) mutat be Steve Jobs. Folyamatosan tudósítunk az eseményről. Stay tuned!

13 komment

Címkék: apple ipod event iphone apple special ipod touch


süti beállítások módosítása