Bigyóblog

2007.11.22. 10:32

Napi kütyühírek és tesztek

Bigyó Felügyelő

- Sokakat érdekel, hogy az Asus Eee PC csak olcsó vagy használható is valamire? A Prohardver megadja a választ, nekik bejött a szuperolcsó minilaptop.
"Formája miatt sokkal jobban használható, jelentősen olcsóbb, de mégsem hat ócskának. Alapállapotban egy olyan rendszerrel érkezik, ami kielégíti az átlagfelhasználók igényeit, de mögötte ott rejtőzik a komolyabb felület is."
Itt olvashatjátok a tesztet.


- Balage kolléga gyorstesztje a Neodone N2 névre keresztelt apró mobilról a Cellanaplóban olvasható. Amit előljáróban tudni érdemes: érintőkijelzős, elfér egy cigisdobozban, Windows Mobile alapú, microSD kártyával bővíthető és százezer forintba kerül.

- Amerikában egész héten a Black Friday néven ismert őrületre gyúrnak. Ilyenkor óriási leárazások és hosszú sorok vannak szinte minden üzletben, hiszen az Egyesült Államokban hagyományosan ez a karácsonyi szezon első napja. A Washington Postból megtudhatjuk, miért fekete ez a péntek.

- És a végére egy vicces hír. Az Engadget siránkozik egy sort, hogy a tévében feltűnő sztárok egyáltalán nem figyelnek arra, hogy fejjel lefelé tartják a mobilokat vagy egyéb kütyüket, teljesen nevetségessé válva ezzel. Most éppen egy iPhone-nal bukott le valaki.

komment

Címkék: napi hirek


süti beállítások módosítása