Bigyóblog

2009.10.09. 13:13

A Kindle DX is kapható majd Amerikán kívül

Bigyó Felügyelő

Az Amazon megerősítette, hogy a Kindle DX is kapható lesz majd Amerikán kívül. Arról még nem tudni semmit, hogy mennyibe kerül és mikortól lesz kapható, de valószínűleg csak valamikor jövőre számíthatunk rá.

Via CrunchGear


komment

Címkék: ebook amazon kindle


2009.10.08. 08:22

Teszt: beszól a mobil, ha pazarlod az áramot

Bigyó Felügyelő

Igazán környezettudatos mobillal állunk szemben, amikor kihúzom a telefonból a töltőt, ránk szól, hogy a konnektorból is húzzuk ki a dugót, mert akkor kevesebb áramot fogyasztunk. Szép.


8 komment

Címkék: mobil teszt sony ericsson kipróbáltuk


2009.10.07. 11:11

3G-n keresztüli Voip jön iPhone-ra

Bigyó Felügyelő

Az Apple bejelentette, hogy 3G-n keresztül is hívhatjuk ismerőseinket Skype-on majd. Ez azoknak lesz jó, akiknek korlátlan (vagy legalábbis elég nagy) mobilnetes csomagjuk van, és nem akarják az értékes telefonperceket használni.

Via OhGizmo!


3 komment

Címkék: apple skype iphone


2009.10.07. 08:10

Amerikán kívül is kapható a Kindle [Update 2]

Bigyó Felügyelő

Az Amazon több mint száz országban elérhetővé teszi a Kindle2 ebook-olvasóját. Az árat is leviszi, 279 dollárért kapható majd (ez egyébként majdnem száz dollárral kevesebb, mint tavaly). Ezzel a lépéssel a nagy riválist, a Sonyt akarja beelőzni, a japán cég ugyanis ősszel dobja piacra új olvasóit.

Update: Az még nem világos, hogy Magyarországra lehet-e rendelni. Az Amazon tájékoztatása szerint igen. El is jutottunk az utolsó lépésig, amikor a bankkkártyaszám megadása után már csak meg kell erősíteni a rendelést, így elsőre úgy tűnik, lehet rendelni. Sixxnek azonban nem sikerült, az utolsó lépés után azt írták ki, hogy ide nem szállítanak. Reméljük, csak nem frissült a rendszer és néhány nap múlva már le lehet adni a rendeléseket. Amúgy a 279 dollárhoz még hozzácsapódik 20 dollárnyi szállítási költség és 60 dollárnyi vám is, így a végösszeg 359 dollár lesz.

Update 2: Magyarországra is lehet rendelni.

Via Reuters


34 komment

Címkék: ebook amazon kindle


2009.10.05. 09:38

Vízálló iPhone-tok

Bigyó Felügyelő

Ha valakinek az a mániája, hogy beviszi a medencébe iPhone-ját, akkor neki találták ki ezt a vízálló tokot. Najó, az eső ellen is véd.

Via OhGizmo!


5 komment

Címkék: tok iphone vízálló


süti beállítások módosítása