Bigyóblog

2009.10.09. 13:13

A Kindle DX is kapható majd Amerikán kívül

Bigyó Felügyelő

Az Amazon megerősítette, hogy a Kindle DX is kapható lesz majd Amerikán kívül. Arról még nem tudni semmit, hogy mennyibe kerül és mikortól lesz kapható, de valószínűleg csak valamikor jövőre számíthatunk rá.

Via CrunchGear


Címkék: ebook amazon kindle


2009.10.08. 08:22

Teszt: beszól a mobil, ha pazarlod az áramot

Bigyó Felügyelő

Igazán környezettudatos mobillal állunk szemben, amikor kihúzom a telefonból a töltőt, ránk szól, hogy a konnektorból is húzzuk ki a dugót, mert akkor kevesebb áramot fogyasztunk. Szép.


8 komment

Címkék: mobil teszt sony ericsson kipróbáltuk


2009.10.07. 11:11

3G-n keresztüli Voip jön iPhone-ra

Bigyó Felügyelő

Az Apple bejelentette, hogy 3G-n keresztül is hívhatjuk ismerőseinket Skype-on majd. Ez azoknak lesz jó, akiknek korlátlan (vagy legalábbis elég nagy) mobilnetes csomagjuk van, és nem akarják az értékes telefonperceket használni.

Via OhGizmo!


3 komment

Címkék: apple skype iphone


2009.10.07. 08:10

Amerikán kívül is kapható a Kindle [Update 2]

Bigyó Felügyelő

Az Amazon több mint száz országban elérhetővé teszi a Kindle2 ebook-olvasóját. Az árat is leviszi, 279 dollárért kapható majd (ez egyébként majdnem száz dollárral kevesebb, mint tavaly). Ezzel a lépéssel a nagy riválist, a Sonyt akarja beelőzni, a japán cég ugyanis ősszel dobja piacra új olvasóit.

Update: Az még nem világos, hogy Magyarországra lehet-e rendelni. Az Amazon tájékoztatása szerint igen. El is jutottunk az utolsó lépésig, amikor a bankkkártyaszám megadása után már csak meg kell erősíteni a rendelést, így elsőre úgy tűnik, lehet rendelni. Sixxnek azonban nem sikerült, az utolsó lépés után azt írták ki, hogy ide nem szállítanak. Reméljük, csak nem frissült a rendszer és néhány nap múlva már le lehet adni a rendeléseket. Amúgy a 279 dollárhoz még hozzácsapódik 20 dollárnyi szállítási költség és 60 dollárnyi vám is, így a végösszeg 359 dollár lesz.

Update 2: Magyarországra is lehet rendelni.

Via Reuters


34 komment

Címkék: ebook amazon kindle


2009.10.05. 09:38

Vízálló iPhone-tok

Bigyó Felügyelő

Ha valakinek az a mániája, hogy beviszi a medencébe iPhone-ját, akkor neki találták ki ezt a vízálló tokot. Najó, az eső ellen is véd.

Via OhGizmo!


5 komment

Címkék: tok iphone vízálló